Libnet.ro
UNICEF

11:30

Senator ALDE, pus sub urmarire penala sub control judiciar pentru mai multe fapte de coruptie

B1 B1,
Senator ALDE, pus sub urmarire penala sub control judiciar pentru mai multe fapte de coruptie

Procurorii DNA de la Suceava au dispus punerea sub urmarire penala sub control judiciar pentru 60 de zile pe numele senatorului Ilie Nita, ajuns in Parlament pe listele ALDE. Senatorul este acuzat de. continuă pe B1

Directorul DSP Alba, eliberat sub control judiciar: Beneficiez de prezumtia de nevinovatie. Voi colabora cu organele de urmarire penala

Directorul Directiei de Sanatate Publica, cercetat sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat de delapidare, sustine ca beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si ca va colabora cu organele de urmarire penala.

Senatorul Ilie Nita (ALDE) a fost pus sub control judiciar de DNA intr-un dosar de abuz in serviciu si evaziune fiscala

Senatorul Ilie Nita ALLDE) a fost pus de procurorii DNA sub control judiciar pe o durata de 60 de zile. Parlamentarul este acuzat de instigare la abuz in serviciu, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia si evaziune fiscala.

Senatorul ALDE Ilie Nita, sub control judiciar

Procurorii DNA Suceava l-au pus miercuri sub control judiciar pe senatorul Ilie Nita, acuzat de evaziune fiscala, instigare la abuz in serviciu si efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, potrivit unui comunicat de presa.

Senatorul Ilie Nita, pus sub control judiciar

Procurorii DNA Suceava l-au pus miercuri sub control judiciar pe senatorul Ilie Nita, acuzat de evaziune fiscala, instigare la abuz in serviciu si efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert,.

Elevul de 16 ani, care si-a agresat profesoara, pus in libertate. Instanta a decis scoaterea din arest preventiv si punerea sub control judiciar

Paun Alin Valentin, elevul de 16 ani, arestat preventiv pentru agresarea profesoarei de la Scoala Gimnaziala Poroschia a fost eliberat. Instanta a decis scoaterea din arest preventiv si punerea sub control judiciar. Adolescentul se poate intoarce la scoala.

Elevul de 16 ani care si-a agresat profesoara, pus in libertate. Instanta a decis scoaterea din arest preventiv si punerea sub control judiciar

Paun Alin Valentin, elevul de 16 ani arestat preventiv pentru agresarea profesoarei de la Scoala Gimnaziala Poroschia, a fost eliberat. Instanta a decis scoaterea din arest preventiv si punerea sub control judiciar. Adolescentul se poate intoarce la scoala.

Primarul suspendat al Chisinaului, aflat sub control judiciar, a primit invoirea instantei sa paraseasca tara pentru a participa la inmormantarea Regelui Mihai

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, aflat sub control judiciar, va participa la funeraliile regelui Mihai dupa ce instanta i-a admis cererea de parasire a tarii, conform Publika, citata de news. ro.

Mihnea Costoiu ramane sub control judiciar in dosarul Cutezatorii

Fostul secretar de stat Mihnea Costoiu va fi cercetat in continuare de DNA sub control judiciar in dosarul Cutezatorii, a decis marti inalta Curte de Casatie si Justitie. Mihnea.

Instanta suprema a hotarat ca Mihnea Costoiu va ramane sub control judiciar in dosarul Cutezatorii

Fostul secretar de stat Mihnea Costoiu va fi cercetat in continuare de DNA sub control judiciar in dosarul Cutezatorii, a decis marti Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie Agerpres.

Dorin Chirtoaca, cercetat sub control judiciar, va participa la funeraliile Regelui Mihai, dupa ce instanta i-a aprobat cererea de a pleca din tara

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, aflat sub control judiciar, va participa la funeraliile Regelui Mihai dupa ce instanta i-a admis cererea de parasire a tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )