Libnet.ro
UNICEF

13:16

Toti cei patru procurori, descalificati de Tudorel Toader

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toti cei patru procurori, descalificati de Tudorel Toader

Ministrul justitiei Tudorel Toader a ales sa nu nominalizeze niciunul dintre cei patru candidati care au participat la concursul pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Toader nu a fost impresionat de planurile de management depuse de procurorii Marius Iacob, Cristian Lazar, Elena Grecu si Florentina Mirica, sustinand ca ele nu reflecta situatia actuala cu care se confrunta DNA si nici solutiile necesare pentru rezolvarea problemelor. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader MIMEAZA transparenta: Publica programele manageriale ale celor 4 candidati respinsi, dar nu explica nimic

Dupa ce a RESPINS pe toti cei patru candidati la sefia DNA, trei dintre ei cu experienta vasta in institutie, Tudorel Toader, ministrul justitiei, mimeaza transparenta publicand cele patru programe manageriale ale candidatilor.

Tudorel Toader i-a respins pe toti cei patru candidati la sefia DNA, procedura va fi reluata

Niciunul dintre cei candidati la functia de procuror-sef al DNA nu a fost considerat destul de bun de Ministerul Justitiei, institutia condusa de Tudorel Toader anuntand ca procedura va fi reluata.

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

SONDAJ De ce crezi ca i-a respins Tudorel Toader pe toti candidatii la sefia DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins pe toti cei patru candidati la sefia DNA, procedura urmand sa fie reluata. Anuntul oficial face trimitere la calitatea programelor manageriale. Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, liderul PNL Ludovic Orban si presedintele USR Dan Barna au pus sub semnul intrebarii motivele deciziei, in timp ce Eugen Nicolicea a aparat-o. Sondaj HotNews. ro: De ce crezi ca a respins ministrul Toader toate cele patru candidaturi?.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a DOUA selectie pentru sefia DNA, dupa ce Tudorel Toader a RESPINS toti candidatii. Noua procedura lansata va dura o luna de zile

Dupa ce Tudorel Toader a respins candidaturile celor patru procurori candidati la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca a doua campanie de selectie de candidati.

Barna, dupa ce Toader i-a respins pe cei patru candidati la sefia DNA: E foarte greu de gasit, in termen scurt, un profil de nivelul Vioricai Dancila

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca sa treneze numirea procurorului-sef al DNA pana cand presedintele va promulga Legea 303/2004 privind statutul magistratilor, care spune ca are dreptul de a refuza propunerea o singura data, astfel incat si DNA sa devina un breloc la legatura de chei a lui Dragnea si Tariceanu.

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat transmis de institutie, citat de Digi24 .

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )