Libnet.ro
UNICEF

19:00

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Hotnews Hotnews,
 USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta. continuă pe Hotnews

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare, dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, peFacebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

Prima reactie din PSD dupa avizul negativ al CSM in cazul lui Kovesi. Serban Nicolae: Arata dezinteres total

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat,marti,pentru Mediafax, ca avizul negativ dat de Sectia pentru Procurori a CSM pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA se inscrie in linia unui dezinteres total fata de problemele serioase privind relatia dintre puterea judecatoreasca si cetateni.

Parchetul General, dupa avizul negativ al CSM in cazul Kovesi: Se confirma inexistenta unui temei legal pentru revocare

Reprezentantii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) au precizat marti ca avizul negativ dat de Consiliul Superior al Magistraturii asupra propunerii ministrului Justitiei de.

Serban Nicolae, despre avizul negativ al CSM in cazul lui Kovesi: Arata dezinteres total fata de problemele serioase

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat,marti,pentru Mediafax,ca avizul negativ dat de Sectia pentru Procurori a CSM pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA se inscrie in linia unui dezinteres total fata de problemele serioase privind relatia dintre puterea judecatoreasca si cetateni.

Mesajul PSD dupa avizul negativ al CSM pe cererea de revocare a Codrutei Kovesi: O sfidare la adresa cetatenilor

O sfidare la adresa cetatenilor. Astfel a calificat purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, avizul negativ dat de Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la revocarea Laurei Codruta.

Parchetul General, reactie dupa avizul negativ dat de CSM pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi

Revocarea Laurei Codruta Kovesi a primit aviz negativ din partea CSM, iar Parchetul General precizeaza ca acest lucru confirma punctul de vedere exprimat constant de conducerea institutiei. Avizul negativ dat de.

PNL cere demisia lui Tudorel Toader in urma avizului negativ al CSM in cazul lui Kovesi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa-si dea demisia din functie dupa avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

PNL solicita demisia lui Tudorel Toader, dupa avizul negativ dat de CSM pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, apreciaza ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa-si dea demisia din functie dupa avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului sef al.

Avizul negativ al CSM confirma punctul de vedere al Parchetului privind inexistenta unui temei legal pentru o astfel de masura

Avizul negativ dat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) propunerii ministrului Justitiei de revocare din functie a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) confirma punctul de vedere exprimat constant de conducerea Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie privind inexistenta unui temei legal pentru luarea unei asemenea masuri, a transmis, astazi, Parchetul General.

Ministerul Public: Avizul negativ dat de Sectia de procurori a CSM cu privire la cererea de revocare a sefei DNA confirma punctul de vedere al conducerii Parchetului privind inexistenta unui temei legal pentru luarea unei asemenea masuri

Ministerul Public a transmis, intr-un comunicat de presa, ca avizul negativ dat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii privind cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, confirma punctul de vedere al conducerii Parchetului General privind inexistenta unui temei legal pentru luarea unei asemenea masuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )