Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

B1 B1,
Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a facut declaratii grave la adresa procurorilor care indraznesc sa protesteze, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii jigneste pe jurnalisti. Luat la intrebari de reporterii acreditati la Camera, . continuă pe B1

Nicolicea ar vrea amenda sau nchisoare pentru procurorii care protesteaza: Suspendarea activitatii reprezinta infractiune si se pedepseste ca atare

Eugen Nicolicea, unul dintre varfurile de lance ale PSD la modificarea legilor justitiei, sustine ca procurorii care au suspendat activitatea au comis o infractiune si ar trebui pedepsiti. Mai exact el spune ca acestia au intrat, de fapt in greva, fapt interzis de lege si care se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 1 an sau amenda.

VIDEO Nicolicea dupa ce i-a amenintat cu nchisoarea pe magistratii care protesteaza: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a spus ca procurorii care isi suspenda activitatea comit o infractiune care ar trebuie pedepsita cu inchisoarea sau amenda, Eugen Nicolicea raspunde, ironic, intrebarilor jurnalistilor pe aceasta tema. Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?.

A stat la inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Dupa 39 de ani s-a aflat adevarul

Un barbat a fost condamnat la 39 de ani de inchisoare pe nedrept, iar dupa ce a ispasit pedeapsa, a fost despagubit cu 21 de milioane de dolari. Craig Coleg a stat in inchisoare aproape patru decenii.

Nicolicea spune ca procurorii care suspenda activitatea comit o infractiune

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea spune ca procurorii care isi suspenda activitatea in semn de protest fata de OUG 7 comit o infractiune, pedepsita cu inchisoarea sau amenda.

Diego Simeone si-a cerut scuze pentru gestul vulgar de la meciul cu Juventus din Champions League

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, si-a cerut scuze pentru gestul vulgar facut la meciul cu Juventus Torino, de miercuri, din Champions League.

INTERVIU Ce spun procurorii care nu au mers la ntlnirea cu Viorica Dancila. Antonia Diaconu: ntregul pachet de legi ale justitiei legifereaza punerea procurorilor sub control politic

Noua Sectie speciala pentru investigarea magistratilor va avea conducerea desemnata de oameni politici si devine, practic, un parchet paralel cu Parchetul General, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, procurorul Antonia Diaconu, co-presedinte al Asociatiei Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor. Aceasta acuza, printre altele, si prevederea potrivit careia magistratii pot fi eliberati din functie la constatarea pierderii bunei reputatii: o notiune pentru care nu exista, in prezent, criterii pentru o definire clara.

Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin EURES Romania, anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea a 150 de locuri de munca sezoniere in domeniul agricol recoltare, ambalare fructe) in Spania. Selectia va avea loc in perioada 14 -.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )