Libnet.ro
UNICEF

18:45

MINISTRUL JUSTITIEI SUBORDONEAZA TOTAL PROCURORII: OUG pentru modificarea legilor justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL JUSTITIEI SUBORDONEAZA TOTAL PROCURORII: OUG pentru modificarea legilor justitiei

Ofensiva lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei, impotriva principiului de independenta al procurorilor, continua. La numai patru luni de la intrarea in vigoare a noilor legi ale jus-titiei, Cabinetul Dancila a adoptat, ieri, o ordonanta de urgenta prin care sunt modificate si completate legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara si legea nr. 317/2004 privind CSM. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a adoptat o OUG pentru modificarea legilor justitiei. Tudorel Toader: Functiile de conducere din parchete nu pot fi delegate. La posturile de rang inalt pot candida si judecatori care au fost procurori (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat marti, la finalul sedintei de Guvern ca au fost adoptate doua ordonante de urgenta vizand domeniul justitiei. Una dintre ele aduce o serie de modificari la.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

Ministrul Justitiei, explicatie cu privire la OUG pentru desemnarea procurolului european

Tudorel Toader a declarat ca OUG pentru desemnarea unui procuror european este necesara pentru ca fiecare tara ca contribuie la formarea acestei institutii va avea un reprezentant in Colegiul de conducere al.

intalnire de urgenta in biroul lui Dragnea. Ministrul Justitiei, chemat la discutii cu liderul PSD

Intalnire de urgenta in biroul liderului PSD, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla luni in biroul liderului PSD. Cei doi ar putea discuta privind depunerea unei sesizari la CCR pr.

Asociatii ale magistratilor critica OUG privind modificarea legilor justitiei si cer presedintelui Iohannis sa sesizeze Comisia de la Venetia

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie isi exprima ingrijorarea extrema cu privire la modificarile aduse legilor justitiei, printr-o ordonanta de urgenta adoptata fara asigurarea transparentei decizionale.

VIDEO Tudorel Toader anunta doua OUG n Justitie / Functiile de conducere din Parchete nu mai pot fi ocupate prin delegare / La aceste functii pot candida si judecatori care au fost procurori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat marti ca Guvernul a adoptat doua ordonante de urgenta - una dintre ele vizeaza desemnarea candidatilor Romaniei pentru functia de procuror european, iar cea de a doua modifica toate cele trei legi ale justitiei, modificate deja anul trecut de catre PSD-ALDE, precum si unele regulamente pentru admiterea la Institutul National al Magistraturii INM). Una dintre cele mai importante modificari este ca la functiile de conducere din parchete, incepand cu functia de procuror general, pot candida si judecatori care au fost procurori, iar avizul nu va mai fi dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), cum se intampla acum, ci de catre plenul CSM.

Dragnea si Tariceanu au discutat despre OUG 114 si despre refuzul lui Iohannis privind revocarea Procurorului General / Toader: Daca premierul mi va cere, voi redacta sesizarea la CCR

Liderii Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit intr-o sedinta in cadru restrans a Coalitiei pentru a discuta despre remaniere si eventualele modificari la ordonanta lacomiei. La intalnire a participat, pentru aproape 20 de minute, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,si, potrivit surselor Hotnews. ro a discutat cu Liviu Dragnea despre posibilitatea sesizarii la CCR unui conflict intre Executiv si Presedintie pe tema revocarii procurorului Augustin Lazar. UPDATE 13:30 Sedinta Coalitiei s-a incheiat. Tariceanu a refuzat sa faca declaratii.

Dragnea si Tariceanu, intrevedere pe tema REMANIERII. La intalnire si ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Intrevedere restransa intre liderii coalitiei PSD-ALDE. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu discuta despre remanierea guvernamentala. Pentru circa 20 de minute, in birou s-a aflat si.

Dragnea si Tariceanu discuta despre remaniere / La ntlnire si ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Decizia de sesizare a Curtii este una politica. Daca doamna prim-ministru mi va cere sa redactez, voi redacta sesizarea

Liderii Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit intr-o sedinta in cadru restrans a Coalitiei pentru a discuta despre remaniere si eventualele modificari la ordonanta lacomiei.

OUG pentru alegerea procurorului european

Cabinetul Dancila a aprobat, ieri, o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru aplicarea de catre tara noastra a Regulamentului UE) 2017/1939 al Consiliului din 12 octombrie 2017 de punere in aplicare a unei forme de cooperare consolidata in ceea ce priveste instituirea Parchetului European EPPO).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )