Libnet.ro
UNICEF

20:30

IN SEMN DE PROTEST FATA DE ADOPTAREA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: DIICOT isi suspenda activitatea patru ore pe zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN SEMN DE PROTEST FATA DE ADOPTAREA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: DIICOT isi suspenda activitatea patru ore pe zi

Adunarea Generala a procurorilor DIICOT a decis, astazi, suspendarea activitatii, in perioada 26 februarie - 8 martie. continuă pe Ziarul Bursa

DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) anunta ca isi va suspenda activitatea intre orele 08. 00 in fiecare zi, incepand de marti si pana in 8 martie, timp in care vor fi solutionate doar urgentele, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei. Procurorii DIICOT spun ca in aceasta perioada vor solutiona doar urgentele, respectiv cauzele cu arestati sau alte situatii care nu suporta amanare.

Procurorii DIICOT isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani in semn de protest fata de ordonanta de urgenta pe justitie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a decis ca incepand de marti sa isi suspende activitatea pana pe 8 martie in semn de protest fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, adoptata saptamana trecuta de Guvern, a anuntat institutia printr-un comunicat de presa.

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei.

Profesorii membri ai Federatiei Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie

Profesorii membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba sustin protestele fata de noile modificari la Legile Justitiei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba se alatura colegilor din tara care protesteaza fata de noile modificari la Legile Justitiei operate de ministrul Tudorel Toader prin ordonanta de urgenta.

REVOLTA magistratilor: Sute de judecatori si procurori protesteaza pe treptele Palatului de justitie din Capitala fata de OUG prin care sunt modificate legile justitiei (VIDEO)

Aproximativ 200 de magistrati protesteaza vineri seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti. Acestia contesta modificarile facute la legile justitiei prin ordonanta de urgenta adoptata de.

Plenul CSM va decide luni ce demersuri va lua n legatura cu OUG pe legile justitiei

Consiliului Superior al Magistraturii anunta ca va dezbate luni, in plen, la ora 10. 00, efectele adoptarii OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor necesare a fi intreprinse.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Victor Ponta: O justitie care sta sub un ministru al Justitiei va comite abuzuri, va judeca stramb si ii va indeparta pe oamenii corecti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca sunt justificate protestele fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta de presa, sustinuta.

Viorica Dancila: NU renuntam la OUG pe LEGILE JUSTITIEI. NU renuntam la lucrurile bune (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca, in pofida protestelor romanilor, Guvernul nu renunta la OUG 7 pe Legile Justitiei. Premierul a anuntat, inaintea intalniriicu reprezentantii din justitie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )