Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE Senatorii juristi au respins cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis asupra modificarilor la Legea privind statutul magistratilor

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Senatorii juristi au respins cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis asupra modificarilor la Legea privind statutul magistratilor

Plenul Senatului urmeaza sa dezbata si sa voteze marti cererea de reexaminare formulata de presedintele Klaus Iohannis asupra modificarilor Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, a hotarat luni seara Biroul permanent al camerei parlamentare superioare, relateaza Agerpres. 00 Comisia juridica a dat un vot de respingere pentru cererea de reexaminare, legea ramane in varianta trimisa la promulgare. Votul final se va da la ora 13. 00 in plenul Senatului. continuă pe Hotnews

Deputatii au respins cererea de reexaminare a lui Iohannis si au adoptat n forma initiala Legea privind statutul magistratilor

Camera Deputatilor a adoptat, luni, proiectul care modifica Legea 303/2004 privind statutul procurorilor si judecatorilor, in forma initiala, respingand cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Au fost 173 de voturi pentru 61 impotriva si o abtinere.

Senatul a respins cererea lui Klaus Iohannis de reexaminare a unei legi cu miza importanta pentru viitorul sef DNA

Senatorii din Comisia juridica au respins marti cererea de reexaminare a modificarilor adoptate la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, formulata de presedintele Klaus Iohannis,.

Senatul voteaza marti cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis asupra modificarilor la Legea privind statutul magistratilor

Plenul Senatului urmeaza sa dezbata si sa voteze marti cererea de reexaminare formulata de presedintele Klaus Iohannis asupra modificarilor Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, a hotarat luni seara Biroul permanent al camerei parlamentare superioare, relateaza Agerpres.

Tariceanu nu a respins ideea suspendarii presedintelui

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nu a respins ideea suspendarii sefului statului, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ce i-au transmis romanii pe Facebook presedintelui Iohannis, dupa revocarea lui Kovesi

Decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi a fost intampinata cu reactii mixte pe pagina de Facebook a presedintelui, unde are peste 1,8 milioane de sustinatori. Multi.

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

PSD merge pana la CAPAT: Planul SUSPENDARII presedintelui IOHANNIS prinde contur: Nu este necesar, ce spune CONSTITUTIA

Coalitia urmeaza sa decida daca va demara procedurile de suspendare ale presedintelui, in contextul in care seful statului refuza de o luna sa puna in aplicare decizia CCR de revocare a Laurei Codruta.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )