Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri prezidentiale 2019. Calendarul complet al scrutinului din 10 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019. Calendarul complet al scrutinului din 10 noiembrie

Sectiile de votare din tara se vor deschide duminica, la ora 7. 00 dimineata pentru alegerile prezidentiale, iar cetatenii cu drept de vot isi vor putea exprima optiunile pana la ora 21. Pentru a evita cozile la urne, romanii din strainatate pot vota timp de trei zile la alegerile prezidentiale. Ministerul de Extene a publicat programul si harta sectiilor de vot din diaspora. continuă pe Adevărul

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Olanda

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Marea Britanie

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Germania

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi.

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in ITALIA

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

DIASPORA VOT REPUBLICA MOLDOVA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Republica Moldova

DIASPORA VOT Republica Moldova Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Spania

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Atentie, parinti! Scolile din Bucuresti vor avea program scurtat vineri si luni

Vineri si luni, 70% dintre unitatile de invatamant au programul scurtat, pentru pregatirea sectiilor de votare avand in vedere alegerile prezidentiale de pe14 noiembrie. Vineri si luni,70%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )