Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alianta USR PLUS: PNL a sacrificat alegerile in doua tururi pentru alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Alianta USR PLUS: PNL a sacrificat alegerile in doua tururi pentru alegeri anticipate

Alianta USR PLUS sustine ca PNL a sacrificat alegerile in doua tururi pentru alegeri anticipate. Avem un sistem politic cu doua partide mari in care partidele mici sunt marginalizate, au transmis, miercuri, reprezentantii Aliantei, precizand ca alegerea primarilor in doua tururi lipseste din Programul de guvernare al Guvernului Orban II. continuă pe Adevărul

Analiza. PNL si PSD isi impart prada de pe urma anticipatelor. Marele pierzator: USR-PLUS

Liberalii vor guverna singuri in urmatorii patru ani cu o majoritate stabila in Parlament, in timp ce PSD va ramane cu cei mai multi primari din tara si va fi principala voce a Opozitiei. Cu scorul actual din sondaje, Alianta USR-PLUS va ajunge izolata in Parlament si doar cu o mana de primari. Personal, Marcel Ciolacu si Ludovic Orban isi cimenteaza functia in partid.

Dan Barna: Daca PSD va forta investirea Guvernului Orban II, principalul obiectiv va fi alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca a convenit cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca, daca PSD va forta investirea Cabinetului si nu se va ajunge la alegeri anticipate, principalul obiectiv al guvernului Orban II sa fie alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, potrivit Agerpres.

Fuziunea USR-PLUS merge inainte, in ciuda certurilor dintre membrii formatiunilor

Fuziunea USR-PLUS si listele comune de candidati fac obiectul unor dispute aprinse intre cele doua f.

DOCUMENT Alegerea primarilor in doua tururi, absenta din programul de guvernare al Cabinetului Ludovic al II-lea. Ce masuri promit liberalii

Noul Guvern condus de Orban nu are prevazut in programul de guvernare si alegerea primarilor in doua tururi, adica exact masura pe care si-a angajat raspunderea in Parlament si a dus la demiterea echipei de la Palatul Victoria.

Stelian Ion: Partidul rezultat din fuziunea USR-PLUS ar trebui sa se numeasca USR Ce spune despre ponderea candidatilor celor doua partide pe listele de la parlamentare

Partidul rezultat din fuziunea USR si PLUS ar trebui sa se numeasca tot USR, a declarat la RFI deputatul Uniunii Salvati Romania Stelian Ion. De asemenea, el spune ca ponderea USR si PLUS pe listele de la alegerile parlamentare nu va fi 50%-50%.

USR si PLUS au anuntat ca se indreapta spre fuziune

Comitetul Politic al USR si Consiliul National PLUS au mandatat birourile nationale sa demareze pregatirea procesului de fuziune, anunta Alianta USR-PLUS, printr-un comunicat de presa.

USR-PLUS, planuri ambitioase pentru viitorul apropiat. Se decide candidatul pentru Primaria Capitalei

USR si PLUS cauta cea mai buna solutie pentru alegerile locale, pentru a-si creste cat mai mult sansele de a castiga Primaria Capitalei.

Culisele fuziunii USR-PLUS. Cum se va numi noul partid

Fuziunea dintre USR si PLUS va avea loc fie in vara, daca vor fi anticipate, fie in ianuarie, daca parlamentarele vor fi la termen- in luna decembrie. USR nu vrea sa renunte la nume, la statut si la democratia interna, cerinte care pot fi acceptate de PLUS. insa punctul sensibil al negocierilor va fi ponderea candidatilor pentru parlamentare. Ciolos ar vrea paritate, in timp ce USR si-a propus macar un raport de 2 la 1, sustin surse politice.

Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

PNL isi stabileste candidatii pentru posturile de primar pana in 1 martie, in conditiile in care sondajele premergatoare desemnarii vor fi finalizate pana in 20 februarie, a anuntat Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )