Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos: Alianta 2020 USR-PLUS va sprijini un nou guvern, dar nu va face parte din el

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Alianta 2020 USR-PLUS va sprijini un nou guvern, dar nu va face parte din el

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat ca Alianta 2020 USR-PLUS nu va intra la guvernare daca Guvernul Dancila va fi demis de Parlament printr-o motiune de cenzura, ci va sustine o noua echipa guvernamentala in functie de programul politic al acestuia. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos a votat la Zalau. Sa transformam deznadejdea in speranta, si speranta in fapte

Fostul premier Dacian Ciolos, candidat la alegerile europarlamentare din partea Aliantei 2020 URS-PLUS, a votat duminina dimineata, in jurul orei 8, la Zalau.

VIDEO Dacian Ciolos a votat la Zalau. Sa transformam deznadejdea in speranta, si speranta in fapte

Fostul premier Dacian Ciolos, candidat la alegerile europarlamentare din partea Aliantei 2020 URS-PLUS, a votat duminina dimineata, in jurul orei 8, la Zalau.

DACIAN CIOLOS, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Romania are dreptul la normalitate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, considera ca, prin decizia data, astazi, de Instanta suprema, agenda personala a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, nu mai este suprapusa cu agenda publica.

Dacian Ciolos: Vom reda demnitatea presedintelui sa nu mai aiba cutitul la gat din partea partidelorsa puna un premier ca Viorica Dancila

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat in cadrul mitingului Aliantei USR-PLUS din Bucuresti ca Romania a devenit captiva unor politicieni si ca este nevoie de o depolitizare a educatiei si sanatatii. Totodata, Ciolos a vorbit si despre o modificare a Constitutiei astfel incat presedintele sa nu mai aiba cutitul la gat sa propuna un premier ca Viorica Dancila.

Dacian Ciolos, dupa CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: Sa ne intoarcem intr-o lume normala! E timpul sa ne apucam sa reparam ce au stricat PSD si ALDE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, transmite, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca Romania se indreapta spre normalitate. Sa ne intoarcem intr-o lume normala. Agenda personala a domnului Dragnea nu.

Dacian Ciolos: Votul de azi arata ca Romania renaste. Barna: Cerem demisia Vioricai Dancila VIDEO

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, le-a cerut membrilor USR sa ramana vigilenti pana la terminara numararii voturilor. De asemenea, Dan Barna a cerut demisia Vioricai Dancila.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos solicita prelungirea programului de vot pana la ora 23:00 astfel incat sa voteze toti romanii

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au solicitat autoritatilor prelungirea programului de vot in aceasta seara, astfel incat, toti romanii sa poata vota duminica, deoarece la mai multe sectii ar exista cozi.

VIDEO Dacian Ciolos cere extinderea programului de vot pana la ora 23,00

Dacian Ciolos a cerut duminica Guvernului sa dea o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de vot pana la ora 23,00.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astazi Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica la Zalau ca votul la alegerile europarlamentare va reprezenta un semnal pentru cei care conduc astazi Romania si va avea un efect mult mai mare decat.

Alianta 2020 USR PLUS, campioana marilor orase. Jumatate din resedintele de judet au taxat partidele traditionale

Alianta 2020 USR PLUS, formata in urma cu doar trei luni, este marea supriza a acestor alegeri, in conditiile in care cele doua partide care o compun au reusit sa iasa primele in aproape jumatate din municipiile resedinta de judet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )