Libnet.ro
UNICEF

22:32

Darius Valcov: Au fost indeplinite 80% din masurile programului de guvernare care trebuiau implementate in 2018

Antena3 Antena3,
Darius Valcov: Au fost indeplinite 80% din masurile programului de guvernare care trebuiau implementate in 2018

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, a afirmat, vineri, ca in prezent sunt indeplinite aproximativ 80% din masurile din programul de guvernare care trebuiau implementate. continuă pe Antena3

Darius Valcov arunca BOMBA despre RCS-RDS: in SUA se cheama FRAUDA! DEZVALUIRI INCENDIARE despre MAFIA din piata energiei

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit, vineri seara, despre mafia din piata energiei. Fostul ministru de Finante a a dat exemplu grupul RCS-RDS, care a intrat pe aceasta piata. El.

Darius Valcov, despre Realitatea TV: Are datorii de 121,4 milioane de lei. Din 2011, nu a mai platit nici macar un leu la bugetul de stat. Toti acesti escroci vor disparea

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit vineri seara despre datoriile de sute de milioane de lei ale Realitatea TV, precizand ca Guvernul vrea sa schimbe Legea insolventei. Avem.

Darius Valcov, despre Realitatea TV: Are datorii de 121,4 milioane de lei. Din 2011, nu a mai platit nici macar un leu la bugetul de stat. Toti acesti escroci vor disparea (VIDEO)

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit vineri seara despre datoriile de sute de milioane de lei ale Realitatea TV, precizand ca Guvernul vrea sa schimbe Legea insolventei. Avem.

Darius Valcov: Kovesi mi-a cerut sa semnez recunoasterea facuta de procuror si de avocat

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a declarat, vineri seara, ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, i-a cerut personal sa semneze recunoasterea, document pe care, chiar daca nu si-l as.

Darius Valcov: A venit ordin pe unitate ca Dragnea sa fie inchis pana la 1 septembrie

Darius Valcov, consilierul personal al premierului Viorica Dancila, sustine ca ar exista un ordin ca Liviu Dragnea sa ajunga la puscarie pana la inceputul lunii septembrie. intrebati-l pe Victor.

Darius Vlcov sustine ca programul de guvernare a fost ndeplinit n acest an n proportie de 80%

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, a afirmat vineri seara, la Romania TV, ca in prezent sunt indeplinite aproximativ 80% din masurile din programul de guvernare care trebuiau implementate pana la sfarsitul acestui an.

Darius Valcov, ACUZATII GRAVE la adresa fostei sefe DNA: Kovesi mi-a cerut sa semnez recunoasterea facuta de procuror si de avocat

Consilierul premierului Viorica Dancila, Dariu Valcov, sustine ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, i-a cerut personal sa semneze recunoasterea faptelor, document pe care, chiar daca nu si-l asuma, a.

REVOLTATOR! O jurnalista si baiatul ei BOLNAV de EPILEPSIE au fost DATI JOS din avion: Lipsa de umanitate a companiei a fost SOCANTA (FOTO, VIDEO)

Scene revoltatoare la bordul unei aeronave Emirates Airline. Membrii echipajului l-au obligat pe un tanar si pe membrii familiei sale sa se dea jos din avion, din cauza ca baiatul suferea de epilepsie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )