Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

B1 B1,
Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o. continuă pe B1

Reactiile oficialilor de la Bruxelles in privinta revocarii sefei DNA

Sabina Iosub a transmis ultimele informatii de la Bruxelles si Strasbourg in ceea ce priveste reactiile dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. in momentul in care am aterizat, am simtit aici suflul.

PSD, PRIMA REACTIE dupa demiterea sefei DNA: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe doamna Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, comentand faptul ca presedintele a semnat decretul de revocare a sefei DNA, ca nu Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi, ci.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Prima reactie a sefei DNA dupa ce a fost demisa de Iohannis. Laura Codruta Kovesi, declaratii la ora 12.00

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va sustine astazi o declaratie de presa, de la ora 12. 00, dupa ce, in aceasta dimineata, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, ca urmare a deciziei CCR.

Gelu Diaconu, dupa revocarea sefei DNA: Cinci ani, o luna si 24 de zile cu Kovesi! Daca sta atat si Dragnea... ce facem? CONGO?

Fostul sef al Fiscului Gelu Diaconu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Potrivit lui Diaconu, revocarea sefei DNA si.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Ambasada SUA, dupa revocarea sefei DNA: Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii misiunii diplomatice.

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

OFICIAL! Laura Codruta Kovesi, DEMISA! Klaus Iohannis a semnat decretul de REVOCARE a sefei DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut, luni, intr-o conferinta de presa de purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )