Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, dupa investirea guvernului Dancila: Lucrurile se indreapta intr-o directie nu tocmai pozitiva

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, dupa investirea guvernului Dancila: Lucrurile se indreapta intr-o directie nu tocmai pozitiva

Ecaterina Andronescu, prezenta in emisiunea Punctul de intalnire, a vorbit despre Guvernul Dancila si le-a urat succes in indeplinirea obiectivelor din programul de. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, e absent de la votul pentru investirea Guvernului Dancila

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si senator, a fost declarat absent la votul din Parlament pentru investirea Guvernului Dancila. El a fost strigat de chestorul Senatului si declarat absent. Badalau este autorul unei scrisori critice la adresa lui Liviu Dragnea in urma cu doua saptamani.

Ludovic Orban: Prin investirea Guvernului Dancila, Liviu Dragnea va deveni premierul de facto

Parlamentarii liberali vor vota impotriva, la vedere, la investirea Guvernului Dancila, a anuntat du.

UDMR sustine investitura guvernului Dancila

Kelemen Hunor a anuntat, potrivit Antena 3, ca UDMR sustine la investitura guvernul Dancila, pentru ca este nevoie de stabilitate. Asta dupa ce Hunor a criticat programul de guvernare, pentru ca pare a fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri.

ACTUALIZARE: UDMR nu a luat inca o decizie privind sustinerea guvernului Dancila

UDMR decide azi daca va sustine la vot in Parlament guvernul Dancila. Informatia initiala publicata de Antena 3 potrivit careia UDMR ar fi decis deja sa voteze guvernul nu se confirma. Vom reveni cu amanunte.

Sedinta a liberalilor inainte de votul de investire a Guvernului Dancila: Ce strategie pregateste PNL

Liberalii din Biroul Politic National si grupurile parlamentare se reunesc duminica in sedinta pentru a stabili felul in care se pozitioneaza fata de investirea guvernului Dancila si.

Ecaterina Andronescu, despre ministrii cu probleme in justitie: Eu sunt Stan Patitul, iata ca sunt nevinovata. Trebuie sa ne uitam la ce spune justitia

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, dupa CExN, intrebata despre ministrii cu probleme in justitie, ca ea este Stan Patitul, pentru ca s-a dovedit ca este nevinovata si ca, atunci cand justitia spune ceva, trebuie sa ne uitam la ce spune.

De frica sa nu revina Ecaterina Andronescu, universitarii l-au sustinut pe Valentin Popa la Educatie

Zeci de rectori au semnat o petitie prin care l-au sustinut pe rectorul Universitatii Stefan cel Mare, Valentin Popa, pentru functia de ministru al Educatiei. Unii spun ca un motiv pentru valul de simpatie ar fi ca alternativa pentru aceasta functie era Ecaterina Andronescu, iar profesorii nu vor sa se mai intoarca in trecut.

Gabriela Firea: PSD Bucuresti ii sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier, pe Rodica Nasar, Ecaterina Andronescu si George Ivascu la Sanatate, Educatie si Cultura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier, potrivit news. ro.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa votul de incredere acordat Guvernului Dancila: Am speranta ca acest Cabinet va sta in functie pana in 2020

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa votul de incredere acordat de Parlament Guvernului Dancila, ca are incredere ca acesta va ramane in functie pana la finalul ma.

ANALIZA Cinci schimbari de viziune ale Guvernului Dancila fata de Guvernul Tudose

Amanarea unor termene, includerea unor sintagme noi, dar si alte cateva mici schimbari de nuanta- asa s-ar putea rezuma schimbarile din noul Program de guvernare al guvernului Dancila programul poate fi citi aici), fata de cel prezentat de Guvernul Tudose care poate fi consultat aici) . De pilda, in programul lui Tudose se anunta: Incepand cu 2018, vom reintroduce impozitul pe venitul global IVG) la nivelul persoanei fizice. La Guvernul Dancila, fraza se schimba in Vom analiza oportunitatea reintroducerii impozitului pe venitul global IVG) la nivelul persoanei fizice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )