Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Hagi, prezent alaturi de premierul Viorica Dancila la prima reuniune a programului Investim in copii, investim in viitor

Antena3 Antena3,
Gheorghe Hagi, prezent alaturi de premierul Viorica Dancila la prima reuniune a programului Investim in copii, investim in viitor

Programul guvernamental Investim in copii, investim in viitor incepe sa faca pasi concreti. Programul initiat de Guvernul Dancila are in vedere constructia a 1. 000 de gradinite cu profil sportiv si. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila: Romania a dovedit ca este puternic atasata valorilor europene si are capacitatea de a exercita un mandat de succes

Una dintre prioritatile mandatului Romaniei la Presedintia Consiliului UE este asigurarea convergentei si coeziunii, in scopul dezvoltarii durabile si echitabile pentru toti cetatenii, a declarat premierul.

VIORICA DANCILA: Am incredere ca institutiile de audit isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat increderea, marti, ca institutiile de audit din statele membre UE isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice, preocupat de utilizarea corecta a resurselor si implementarea eficace a proiectelor in beneficiul cetatenilor si al comunitatilor.

VIORICA DANCILA: Proiectul de executie al DN 66A, scos la licitatie pana la sfarsitul lunii mai

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca proiectul de executie al DN 66A Campu lui Neag- Valea Cernei va fi scos la licitatie in cursul lunii mai, Guvernul alocand fondurile necesare realizarii acestei investitii de infrastructura rutiera.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Viorica Dancila ii cere ministrului Finantelor solutii privind plata CASS, in cazul deciziilor de impunere trimise pentru perioada 2014-2017 (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, la inceputul sedintei de guvern de miercuri, solutii privind plata CASS, in cazul deciziilor de impunere emise de ANAF pentru.

Viorica Dancila, despre OUG pe referendum: Nu contine niciun fel de modificare legata de ingradirea unui drept (VIDEO)

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate unele prevederi din legea referendumului. La inceputul sedintei Executivului, premierul Viorica Dancila a declarat c.

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Viorica Dancila, acida la adresa lui Klaus Iohannis: Vrea sa vada la Sibiu ceea ce de fapt a investit Guvernul (VIDEO)

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu. Premierul a precizat, marti, sarcastic, ca Guvernul a organizat mare parte din eveniment si ca este foarte bine ca seful statului vrea sa vada ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )