Libnet.ro
UNICEF

08:30

Guvernul confirma pe ultima suta de metri: Viorica Dancila va face o vizita de doua zile in Israel

Adevărul Adevărul,
Guvernul confirma pe ultima suta de metri: Viorica Dancila va face o vizita de doua zile in Israel

La scurt timp de la conferinta de presa sustinuta de purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu, Guvernul Romaniei a emis un comunicat anuntand ca premierul Viorica Dancila va efectua o vizita oficiala de doua zile in Israel. Cu doar o ora inainte, Nelu Barbu declara ca nu are de facut niciun anunt cu privire la programul primului ministru. Potrivit comunicatului, vizita se inscrie in seria de contacte destinate relatiilor bilaterale. continuă pe Adevărul

Guvernul recunoaste, n sfrsit, ca Viorica Dancila va pleca miercuri n Israel, unde se va ntlni cu Benjamin Netanyahu: Vor face schimb de opinii asupra evolutiilor politice si de securitate n plan regional si global

Premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 25-26 aprilie, o vizita oficiala in Statul Israel, la invitatia prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu, informeaza Guvernul printr-un comunicat de presa. Acest anunt oficial este facut cu doar cateva ore inainte de plecarea in Israel, chiar daca pe surse informatia circula de mai mult timp. Guvernul nu a dorit pana la acest comunicat sa confirme informatia, in ciuda insistentelor jurnalistilor. Guvernul sustine ca Viorica Dancila va face schimb de opinii cu oficialii Statului Israel despre evolutiile politice si de securitate in plan regional si global.

PSD, la un pas de preluarea controlului asupra Consiliului Concurentei / Un proiect de lege aflat pe ultima suta de metri n Parlament ar permite schimbarea n plin mandat a actualului sef de la Concurenta

Actualul presedinte al Consiliului Concurentei ar putea fi schimbat inainte de expirarea mandatului, in conditiile in care Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat marti un amendament controversat la Legea concurentei. Amendamentul a fost propus de PSD si prevede ca presedintele Consiliului Concurentei trebuie sa fi indeplinit functii de conducere cu largi responsabilitati pentru o perioada de cel putin 15 ani, in care a facut dovada inaltei sale competente profesionale si manageriale. Bogdan Chiritoiu, actualul sef al Consiliului Concurentei, se afla in mijlocul celui de-al doilea mandat, insa nu indeplineste cerinta prevazuta in amendament pentru a ramane la conducerea institutiei.

Guvernul a recunoscut, in sfarsit, ca Viorica Dancila va pleca miercuri in Israel

Guvernul a anuntat, oficial, ca premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 25-26 aprilie, o vizita in Israel, la invitatia premierului Benjamin Netanyahu. Comunicatul Guvernului vine dupa o perioada.

Liviu Dragnea si-a trimis fostul aghiotant in Israel sa-i pregateasca terenul premierului Viorica Dancila

In contextul anuntului facut de Liviu Dragnea potrivit caruia exista un memorandum de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita.

Viorica Dancila, vizita FULGER in Israel, dupa SCANDALUL mutarii Ambasadei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita fulger in Israel. Prim ministrul va efectua aceasta vizita in contextul in care Liviu Dragnea a anuntat ca Executivul a adoptat un memorandum.

Tudor Pop (USR): Managerii de spitale negociaza cu Viorica Dancila desfiintarea anvelopei de 30% pentru sporuri

Cateva zeci de manageri de spitale din tara participa la intalnirea cu premierul Viorica Dancila pe tema noii legi a salarizarii si a noului regulament al sporurilor. Sindicalistii din sanatate au anuntat, saptamana trecuta, ca pe 11 mai va fi greva generala in sistemul sanitar, ei acuzand haosul creat dupa aplicarea noii legi si a noilor sporuri. La intalnirea cu Viorica Dancila, managerii de spitale negociaza desfiintarea anvelopei financiare de 30% pentru sporuri si ore suplimentare, un spor unic pentru fiecare sectie, fara minim si maxim, precum si integrarea personalul TESA in echipa medicala, potrivit deputatului USR Tudor Pop.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila la moartea istoricului Dinu Giurescu: Un mare patriot care si-a dedicat viata Romaniei

Dinu Giurescu a murit. Premierul Viorica Dancila a transmis marti un mesaj de condoleante familiei academicianului Dinu C. Giurescu. M-a intristat vestea plecarii dintre noi a istoricului si academicianului.

VIRAL! Pe ARIPILE vantului, remake la Guvern cu Viorica Dancila la intalnirea cvadrilatera. Coafura premierului... (FOTO)

Zi plina, marti, la Palatul Victoria, unde prim-ministrul Viorica Dancila i-a primit pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, si pe premierii Greciei si Bulgariei, Alexis Tsipras si Boiko Borisov. in.

Viorica Dancila le cere ministrilor sa pregateasca vacanta de 1 mai a romanilor.Planul de masuri pregatit de MAI

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, marti, ministrilor ca romanii sa aiba parte de liniste in minivacanta de 1 Mai. La sfarsitul acestei saptamani romanii au o minivacanta si as vrea,.

Medicii pregatesc proteste, Viorica Dancila anunta doar sedinte si discutii privind problemele din sanatate (VIDEO)

In sedinta de guvern de marti, Viorica Dancila a anuntat ca in urma intalnirii cu managerii de spital privind probleme cu salarizarea, sporurilor, dar si ale situatii din sistem s-a decis constituirea unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3702 seconds )