Libnet.ro
UNICEF

06:30

KLAUS IOHANNIS: Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu sustine renuntarea la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) ci regandirea acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis: PNDL trebuie regandit, nicidecum desfiintat (VIDEO)

Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din.

Iohannis, catre primari: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca PNDL nu trebuie desfiintat, ci regandit, mesajul fiindu-le transmis primarilor care participa la adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu primarii: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat. Perioada de incompetenta s-a incheiat

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la Adunarea Generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Acolo, acesta a sustinut intr-un discurs ca parioada de incompetenta s-a incheiat, si ca fondurile alocate administratiilor locale nu vor mai fi determinate de bunul plac al puternicilor zilei. Seful Statului a vorbit si despre programul PNDL, afirmand ca acesta nu trebuie desfiintat, ci regandit.

Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie sa fie condamnat la infinit la saracie si subdezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, luni, PSD pentru modul in care a facut alocarile bugetare pentru comunitatile locale si a afirmat ca Guvernul PNL va avea ca prioritatea dezvoltarea locala si sprijinirea comunitatilor locale.

Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor. Cum s-a imbracat Carmen Iohannis

Ziua indragostitilor a fost sarbatorita la cel mai inalt nivel! Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au petrecut o seara de basm. Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor Presedintele Romaniei si-a scos sotia in oras, la un eveniment special! Cei doi au fost prezenti la spectacolul Lacul .

Unde au fost vazuti Klaus Iohannis si sotia sa, de Ziua indragostitilor

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au sarbatorit Valentines Day acasa, la Sibiu.

Klaus Iohannis ii ironizeaza pe PSD-isi in raspunsul catre CCR folosindu-se de definitii din DEX: Nu au putut spune care e blocajul

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri catre Curtea Constitutionala o scrisoare in care explica punctul de vedere al Administratiei Prezidetiale in privinta conflictului de juridic semnalat de presedintii celor doua camere, Marcel Ciolacu respectiv Titus Corlatean. Social-democratii reclama ca seful Statului a creat un blocaj institutional si ca prin numirea lui Ludovic Orban in functia de premier ar incalca Constitutia.

CSM i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis avizele pentru numirile sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a trimis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justitiei privind numirile la sefia Parchetului General,.

CSM i-a trimis lui Klaus Iohannis avizele pentru numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a CSM a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justitiei privind numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, impreuna cu hotararile prin care s-au dat avizele.

Veste buna pentru Klaus Iohannis. A venit iarna adevarata la Sureanu, domeniul schiabil preferat de presedinte

La Sureanu, unde se afla domeniul shiabil preferat la pesedintelui Klaus Iohannis, a venit, in sfarsit, iarna. Toate partiile sunt deschise pentru amatorii sporturilor de iarna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )