Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban a devenit premier. Ce s-a intamplat in timpul votului din Parlament

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a devenit premier. Ce s-a intamplat in timpul votului din Parlament

Executivul Ludovic Orban a fost investit, luni in plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi pentru. Deputatii si senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 ministri, precum si programul. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Ludovic Orban, imbratisari in Parlament inaintea votului de investitura din Parlament

Premierul desemnat Ludovic Orban a sosit in plenul Parlamentului, la sedinta in care se va decide soarta Guvernului Orban, si ii saluta calduros pe alesii deja prezenti in sala. Orban se imbratiseaza.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi, a anuntat senatorul Silvia.

Ludovic Orban se dezlantuie pe ritmuri de manele. Adi Minune si Florin Salam ar fi invidiosi daca l-ar vedea. Video

Atractia lui Ludovic Orban pentru muzica nu mai reprezinta de multa vreme un secret, actualul premier avand chiar o porecla la activ, in acest sens. Daca in momentul de fata abia a fost investit in functia de prim-ministru, alaturi de cabinetul sau de ministri, iar in ceremonia de luni seara a avut un aer sobru, .

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Presa internationala scrie, luni seara, despreinvestirea Cabinetului Ludovic Orban. Guvernul minoritar de centru al premierului roman desemnat Ludovic Orban a obtinut votul de incredere al.

LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )