Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, ironic la adresa Vioricai Dancila: Probabil ca este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, ironic la adresa Vioricai Dancila: Probabil ca este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica (VIDEO)

Presedintele PNL Ludovic Orban a raspuns ironic nemultumii premierului Viorica Dancila pe motiv ca nu a fost consultata de KlausIohannis inainte de vizita in SUA. Prim-ministrul este invidios ca nu poate. continuă pe B1

Orban, ironii la adresa premierului: Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a raspuns luni premierului Viorica Dancila care afirma cu o zi in urma ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul inaintea intalnirii sale cu Donald Trump de la Washington. Acesta a explicat ca presedintele este cel care se ocupa de politica externa a Romaniei, adaugand ca doamna Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica.

Nou atac la adresa Vioricai Dancila: Nu aveti dreptul sa survolati de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX

Deputatul USR Iulian Bulai s-a aratat nemultumit, pe pagina sa de socializare, ca premierul Viorica Dancila, aflata in turneu pre-electoral, se deplaseaza in Moldova cu elicopterul. Dna premier, ce vreti s.

Ludovic Orban ii cere demisia lui Daea: Este un mincinos. A umflat cu pompa datele agricole

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat la finalul reuniunii Biroului Executiv al partidului ca guvernul isi bate joc de banii europeni si ca Romania risca sa piarda peste 10 miliarde de euro. Totodata, acesta i-a cerut demisia ministrului Agriculturii Petre Daea, pe care il face mincinos si il acuza ca a modificat datele agricole pe 2018 astfel incat acestea sa para mai mari.

Lectia de religie a Vioricai Dancila iti arata ca a inceput campania electorala: ce ne invata ea

Candidatul PSD la presedintia Romaniei este Viorica Dancila, iar avand in vedere discursurile motivationale din ultima perioada, si-a inceput campania electorala. Pe parcursul zilei de ieri, Viorica Dancila s-a aflat la Putna. Premierul a fost prezent la sluba crestin ortodoxa cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. La aceeasi liturghie, au participat mii de credinciosi. intregul set .

FOTO Ce face ministrul Fifor in plin scandal Caracal? ii tine umbrela Vioricai Dancila! Gafa de cascadorii rasului

In plin scandal legat de cazul din Caracal, ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, apare intr-o fotografie in timp ce ii tine umbrela premierului Romaniei, Viorica Dancila, aflata in vizita la Suceava. Fotografia a fost publicata de Victor Ponta pe contul personal de Instagram. Ministrul Fifor, fotografiat in timp ce ii tine umbrela Vioricai Dancila Premierul .

Motivul pentru care instanta a respins cererea lui Dragnea, care a contestat alegerea Vioricai Dancila la conducerea PSD

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Liviu Dragnea de invalidare a numirii Vioricai Dancila la sefia PSD pe motiv ca Parchetul nu a cerut in instanta dizolvarea PSD Teleorman, motiv pentru care judecatorii nu au avut un temei pentru a pune in discutie participarea la congresul PSD a unei organizatii de partid care continua sa existe.

LUDOVIC ORBAN: Somam Guvernul sa accelereze procedurile de absorbtie a fondurilor europene

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, Guvernului sa accelereze toate procedurile pentru absorbtia de fonduri europene, subliniind ca in caz contrar Romania risca sa piarda 10 miliarde de euro la care are dreptul in cadrul exercitiului financiar 2014 - 2020.

Ludovic Orban, replica pentru cei care sustin ca Iohannis nu a avut nicio realizare in mandatul de presedinte: A impiedicat capturarea statului roman de catre clanul aproape mafiot din jurul lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, le raspunde celor care ii reproseaza presedintelui Klaus Iohannis ca nu are nicio realizare notabila in mandatul sau. Orban sustine ca marile realizari ale lui Iohannis ca.

Ludovic Orban cere demisia lui Petre Daea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, reprosandu-i faptul ca a furnizat date umflate cu pompa catre DG Agri.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Putem depune inainte sau dupa prezidentiale

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri seara, la Digi 24, ca motiunea de cenzura va fi depusa de partid la momentul cel mai potrivit, in sesiunea parlamentara de toamna, precizand ca poate fi inaintea alegerile prezidentiale din luna noiembrie sau dupa scrutinul pentru Cotroceni, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )