Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marcel Ciolacu: Birourile permanente vor stabili, marti, programul audierilor ministrilor din Guvernul Orban II (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Birourile permanente vor stabili, marti, programul audierilor ministrilor din Guvernul Orban II (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca marti ar urma sa fie stabilit calendarul audierii ministrilor din Guvernul Orban II, precum si data votului de. continuă pe B1

Ciolacu: Marti birourile permanente vor stabili programul de audieri a ministrilor din Guvernul Orban II La cate tampenii au facut, o sa fie mai distractive

Calendarul audierilor ministrilor Guvernului Orban II si data votului de investitura ar urma sa fie stabilite, marti, de conducerea Parlamentului, a declarat seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. El s-a ferit sa dea repere temporale exacte, precizand doar ca vor fi respectate Constitutia, legile tarii si regulamentele celor doua camere.

Marcel Ciolacu: Este o mascarada! Ati citit programul de guvernare al acestei mascarade?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, ca PSD nu se teme de alegeri anticipate si a criticat dur nominalizarea lui Ludovic Orban, precum si programul sau de guvernare.

Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad, intrucat alegerea lui Dorel Caprar nu a fost statutara. Ciolacu a precizat ca acesta poate candida din nou la.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu. Ciolacu considera ca PSD, cel mai mare partid din Romania, trebuie condus de o persoana care a reusit cateva victorii in cariera politica. Este insuficient sa revendici scaunul de presedinte doar in virtutea faptului ca ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai inalta functie din partid in statul roman, a afirmat Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu.

MARCEL CIOLACU: Am stabilit depunerea sezizarii la CCR pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier

PSD a stabilit depunerea sesizarii la CCR de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oara ca premier, a anuntat luni presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Saptamana viitoare anunt daca voi candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti, ca saptamana viitoare va anunta cu certitudine daca va candida sau nu pentru cea mai inalta functie in partid. Ciolacu spune ca este onorat de sustinerea pe care Gabriela Firea a anuntat-o pentru candidatura sa si marturiseste ca fara sprijinul PSD Bucuresti nu ar fi candidat pentru nicio functie in partid.

Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, propune ca filiala sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al PSD si solicita transmiterea catre conducerea interimara a unei solicitari privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD in data de 29 februarie. La randul sau, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid ca trebuie sa o sustina pe Firea pentru un nou mandat la Primarie.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit pentru orice fel de alegeri: Partidul nu are dreptul sa se teama de votul romanilor (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca cei mai multi dintre membrii Comitetului Executiv National au sustinut ca partidul este pregatit pentru orice fel de alegeri. intrebat, in.

Marcel Ciolacu anunta sesizarea Curtii Constitutionale dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat, a doua oara, premier. DOCUMENTUL INTEGRAL (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni, la finalul sedintei CEx a formatiunii, ca sesizarea Curtii Constitutionalecu privire la noua desemnare a lui Ludovic Orban ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2906 seconds )