Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, anunt de ULTIMA ORA. Ce trebuie sa stie bolnavii de CANCER

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, anunt de ULTIMA ORA. Ce trebuie sa stie bolnavii de CANCER

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a facut un anunt extrem de important pentru bolnavii de cancer din Romania. Ea a afirmat ca Programul National de Oncologie va fi extins pe mai multe. continuă pe B1

Anunt de ULTIMA ORA de la FINANTE! Ce trebuie sa stie TOTI CONTRIBUABILII despre declararea CONTRIBUTIILOR SOCIALE

Anunt important de la Ministerul Finantelor Publice MFP) privind declararea si plata contributiilor sociale. Institutia informeaza joi ca lucreaza la un proiect de act normativ care va stabili un mecanism.

Anunt de ULTIMA ORA al UDMR. Ce se intampla cu sustinerea parlamentara fata de PSD-ALDE

Anunt important al liderului UDMR, Kelemen Hunor, privind colaborarea parlamentara cu cele doua partide aflate la guvernare. Acesta a declarat ca grupurile parlamentare ale formatiunii au decis marti sa.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Nu vad de ce as avea nevoie de SPP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat marti ca s-a deplasat la birou cu masina condusa de soferul institutiei si ca nu vede de ce ar avea nevoie de angajatii Serviciului de Protectie si Paza.

Kelemen Hunor, anunt de ULTIMA ORA despre LICEUL MAGHIAR. Vestea care ii va infuria pe TOTI ROMANII

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a facut joi precizari importante cu privire la soarta Liceului Teologic Romano-Catolic Targu Mures. Potrivit lui Kelemen Hunor, liceul va fi infiintat printr-o lege ce va primi.

SALARII MARITE pentru politisti! Cati BANI le ofera, iN PLUS, Carmen Dan! ANUNT de ultima ora!

Vesti bune la inceput de luna pentru politisti! Salarii vor creste incepand cu 1 februarie ca urmare a aprobarii, miercuri, a Ordinul ministrului afacerilor interne pentru aprobarea Normelor.

Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

In urma audierilor din comisia parlamentara, propunerea de ministru la Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu o noua solutie pentru rezolvarea haosului provocat in fiscalitate de aparitia declaratiei 60.

Teodorovici si Dancila, ANUNT DE ULTIMA ORA despre formularul care a declansat HAOSUL FISCAL

UPDATE: Premierul desemnat, Vasilica Viorica Dancila, a anuntat, chiar in plenul Parlamentului, ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua, iar in aceasta saptamana vor.

Kovesi, ANUNT DE ULTIMA ORA despre Legile Justitiei, chiar in ziua investirii Guvernului Dancila

Laura Codruta Kovesi desfiinteaza Legile Justitiei. Sefa DNA a declarat, luni, ca prin modificarea Legilor Justitiei nu se doreste eficientizarea si reformarea sistemului, ci dependenta procurorilor de ceva, .

ANUNT de ULTIMA ORA al viitorului ministru de Finante: Ce se intampla cu REVOLUTIA FISCALA

Masurile economice din programul de guvernare al coalitiei PSD-ALDE, cunoscute sub numele de revolutia fiscala, au bulversat intreaga societate si mediul de afaceri, desi unele dintre ele nu au ma.

Formularul 600 NU DISPARE, formularul SE TRANSFORMA! Anuntul de ULTIMA ORA al ministrului Finantelor

Haosul creat de declaratia 600 continua! Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca declaratia nu va fi practice scoasa, ci doar simplificata, iar data pana la care poate fi depusa s-a pr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )