Libnet.ro
UNICEF

20:17

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO

B1 B1,
Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda. continuă pe B1

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Planul lui TUDOREL TOADER pentru sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

Europarlamentarul Monica Macovei ii incurajeaza pe procurorii care cred in anticoruptie si care au dovedit profesionalism sa se inscrie la concursul pentru sefia DNA. Daca Toader are un plan de a sabota.

Ce asteptari are Tudorel Toader de la candidatii la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Todorel Toader, a declarat, luni, ca asteapta de la candidatii pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) un plan managerial care sa contina starea actuala a DNA-ului, masurile de imbunatatire a activitatii si un grafic privind realizarea masurilor.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a DOUA selectie pentru sefia DNA, dupa ce Tudorel Toader a RESPINS toti candidatii. Noua procedura lansata va dura o luna de zile

Dupa ce Tudorel Toader a respins candidaturile celor patru procurori candidati la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca a doua campanie de selectie de candidati.

PESEDISTII jubileaza dupa ce TOADER a respins toti candidatii la sefia DNA: Rezultatul era previzibil

Senatorul PSD, Nicolae Serban, a reactionat dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a respins cei patru candidatii la sefia DNA, precizand ca rezultatul era previzibil. Era oarecum previzibil. Nu mi-a.

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Tudorel Toader, dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Sa se inscrie cat mai multi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la respingerea candidatilor pentru functia de procuror-sef al DNA, ca un program managerial trebuie sa cuprinda obligatoriu radiografia.

Candidatii pentru functia de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Todorel Toader, a declarat in aceasta dimineata ca asteapta de la candidatii pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) un plan managerial care sa contina starea actuala a DNA, masurile de imbunatatire a activitatii si un grafic privind realizarea masurilor. Nu poti face o chestiune descriptiva ce este DNA si cat de bine a functionat el, a spus Toader, conform News. ro.

De ce a refuzat ministrul Tudorel Toader primii patru candidati pentru sefia DNA

Cei patru candidati la sefia DNA indeplineau cerintele legale postului, din moment ce au fost primiti la interviu, sustin specialistii consultati de Adevarul, care precizeaza ca ministrul Justitiei Tudorel Toader ar fi trebuit sa propuna o procedura de selectie onesta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )