Libnet.ro
UNICEF

23:45

Programul Rabla 2018, dupa rectificarea bugetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Rabla 2018, dupa rectificarea bugetara

Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de astazi, bugetul de 198 de milioane de lei reprezentand contravaloarea a 30. 000 de prime de casare. Ministrul Mediului, Gabriela Gavrilescu, a anuntat ca pentru anul urmator isi doreste ca bugetul alocat programului Rabla sa se mentina la nivelul celui din acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Rabla s-a reluat de astazi: 30.000 de noi prime de casare au fost aprobate

Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate incepand de luni, 17 februarie. Bugetul de 198 de milioane de lei reprezinta contravaloarea a 30. 000 de prime de casare.

Gavrilescu: Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de luni

Fondurile alocate la rectificarea bugetara pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de luni, a anuntat, sambata, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, bugetul de 198 de milioane de lei reprezentand contravaloarea a 30. 000 de prime de casare. Gavrilescu a precizat ca pentru anul urmator isi doreste ca bugetul alocat programului Rabla sa se mentina la nivelul celui din acest an.

Veste buna pentru romani! Programul Rabla Plus incepe luni cu 30.000 de prime de casare

Programul Rabla Plus se reia de luni, iar bugetul alocat acestuia este de 198 de milioane de lei, care reprezinta 30. 000 de prime de casare, a declarat ministrul Gratiela Gavrilescu, precizand ca proiectul va aduce.

Programul Rabla Plus se reia luni cu 30.000 de prime de casare

Programul Rabla Plus se reia de luni, iar bugetul alocat acestuia este de 198 de milioane de lei, care reprezinta 30. 000 de prime de casare, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Gratiela Gavrilescu, precizand ca proiectul va aduce in parcul national 50. 000 de masini noi introduse pe piata.

Cand va fi reluat programul Rabla si cate prime noi de casare vor fi disponibile

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat sambata, la Baicoi, ca programul Rabla va fi reluat de luni, 17 septembrie, fiind vorba de 30. 000 de noi prime de casare disponibile in urma aprobarii de catre Guvern in aceasta saptamana a.

Gratiela Gavrilescu: De luni, va incepe programul Rabla. 30.000 de prime de casare noi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat sambata, la Baicoi, ca programul Rabla va fi reluat de luni, 17 septembrie, fiind vorba de 30. 000 de noi prime de casare disponibile in urma aprobarii de.

Programul Rabla. Fondurile alocate pot fi accesate de astazi

Fondurile alocate pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de astazi. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a precizat ca este vorba de 30. 000 de noi prime de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )