Libnet.ro
UNICEF

15:00

Provocarile la care trebuie sa raspunda premierul Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Provocarile la care trebuie sa raspunda premierul Viorica Dancila

In urma CEx-ului PSD de vineri, lucrurile se schimba si devin neclare in multe privinte. Va trece motiunea de cenzura sau nu va trece? Cum va fi organizata alegerea presedintelui PSD la Congresul din 29 iunie? Cum va fi modificat programul de guvernare? Ce relatie va exista intre premierul Dancila si Tariceanu? Multe alte intrebari isi asteapta raspunsul in zilele si saptamanile ce urmeaza. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila, anunt important despre programul de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat pe pagina sa de Facebook ca programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai. Am avut o dezbatere constructiva astazi.

Val de ironii dupa ce premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook si a postat un citat din Churchill: Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dancila, care incepe cu un citat din Churchill, a starnit un val imens de ironii. Postarea a strans in 13 ore peste 4. 000 de comentarii. Nu oricine-l intelege pe domnul Churchill. Sper ca l-ati citit in engleza si n-ati pierdut esenta, scrie un utilizator. Va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul, scrie altul. Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs, scrie alt utilizator.

Premierul Viorica Dancila ii da replica lui Iohannis

Premierul Viorica Dancila ii transmite presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca nu doreste acordul propus de acesta. Dancila subliniaza ca nu este nevoie de o.

VIORICA DANCILA: Securitatea cibernetica - prioritate pentru functionarea oricarui sistem guvernamental

Securitatea cibernetica este o prioritate pentru buna functionare a oricarui sistem guvernamental si nu numai, iar intr-o lume tehnologizata, in care atacurile cibernetice sunt intr-o continua schimbare si evolutie, este nevoie de o protectie sporita a datelor, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Guvernul cinsteste memoria eroilor nostri

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de Ziua Eroilor, precizand ca si-ar dori ca fiecare sa isi indrepte gandurile catre cei care si-au dat viata pentru ca natiunea romana sa ramana puternica si demna, afirmand ca Guvernul cinsteste memoria eroilor romani.

VIORICA DANCILA: PSD nu a facut scut in jurul lui Tariceanu

PSD nu a facut scut in jurul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la votul prin care se cerea incuviintarea urmaririi penale, a declarat, astazi, presedintele interimar al social-democratilor, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )