Libnet.ro
UNICEF

15:01

Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Iasi: Opozitia vrea sa desfiinteze salariul minim (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Iasi: Opozitia vrea sa desfiinteze salariul minim (VIDEO)

Rovana Plumb, candidata PSD pentru un loc de eurodeputat in Parlamentul European, a declarat, joi, la mitingul de la Iasi, ca opozitia incearca sa desfiinteze salariul minim. Rovana Plumb considera programul. continuă pe B1

Proteste anti-putere la mitingul PSD de la Iasi. Cine vrea bataie in strada la mitingul PSD

Un protest este anuntat la Iasi, pentru joi, 9 mai, in aceeasi zi in care are loc mitingul PSD. Liviu Dragnea ii transmite un mesaj de forta presedintelui Klaus Iohannis. Presdintele PSD ameninta.

Mesajul unui barbat care a montat scena pentru mitingul PSD de la Iasi

In aprilie, Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste de la care PSD-istii au incercat sa distraga atentia cu o fanfara, pentru a acoperi huiduielile. Pentru mitingul de pe 9 mai, social-demicratii au stabilit ca perimetrul din zona in care va fi montata scena sa fie delimitat cu garduri metalice. insa primele ostilitati au aparut inca de la montarea scenei.

Doua asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul PSD de la Iasi: Organizat de Ziua Europei si de Ziua Independentei Romaniei, aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei

Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si Asociatia impreuna pentru A8 ii cer, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, anularea mitingului de partid organizat pe 9 mai la Iasi, argumentand ca acesta se suprapune cu ziua Europei si a Independentei Romaniei, iar un asemenea eveniment politic aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei.

VIDEO LIVETEXT Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni scandeaza PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, prezenta masiva a jandarmilor / in piata se afla circa 15.000 de simpatizanti pro-PSD

Cateva mii de oameni protesteaza la Iasi, langa gardurile montate in Piata Unirii, unde are loc mitingul PSD, impotriva social-democratilor, scandand PSD, ciuma rosie, scrie ziaruldeiasi. ro. in zona se afla multi jandarmi. in afara jandarmilor ieseni au mai fost adusi, potrivit publicatiei iesene, 400 de jandarmi de la Constanta si alte cateva sute de la Bacau. ----------------UPDATE 17:32 Discursul lui Liviu DragneaUPDATE 17:20 Rovana Plumb le spune simpatizantilor PSD ca PNL si USR vor sa desfiinteze salariul minimUPDATE 17:09 Pe scena sunt invitati eurocandidatii PSD, in frunte cu Rovana Plumb. Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu sunt si ei pe scenaUPDATE 16:55 Liviu Dragnea a iesit din hotelul Traian pentru a urca pe scena amplasata in Piata Unirii. Pe Stefan cel Mare a explodat o petarda iar manifestantii anti PSD s-au imbrancit cu jandarmii. Boxele din Piata au fost date si mai tare Ziarul de Iasi)UPDATE 16:36 Protestatarii anti-PSD si cei pro-PSD s-au intersectat, au existat imbranceli intre cele doua tabere. Jandarmii nu erau prezenti in zona.

VIDEO LIVETEXT Mitingul PSD din Iasi: Cateva mii de oameni au scandat PSD, ciuma rosie si Hotii in zona Pietei Unirii, in care 15.000 de simpatizanti PSD au ascultat discursul lui Dragnea / Seful PSD: Derbedei, o mana de oameni platiti bine

PSD a strans joi la mitingul din Iasi circa 15. 000 de simpatizanti, veniti cu autocarele in capitala istorica a Moldovei, intr-o piata care a fost inconjurata de cateva mii de protestatari anti-PSD - numiti de Liviu Dragnea derbedei - si care au scandat ore in sir deja celebrul PSD, ciuma rosie. ----------------UPDATE 18:01 Protestatarii care sunt tinuti la distanta de cei care au participat la mitingul PSD scandeaza Hotii!, Hotii! si ii fluiera pe cei care parasesc Piata. UPDATE 17:32 incepe discursul lui Liviu DragneaUPDATE 17:20 Rovana Plumb le spune simpatizantilor PSD ca PNL si USR vor sa desfiinteze salariul minimUPDATE 17:09 Pe scena sunt invitati eurocandidatii PSD, in frunte cu Rovana Plumb. Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu sunt si ei pe scena.

Rovana Plumb, la mitingul de la Iasi: PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii si pensii din istoria recenta a Romaniei

Rovana Plumb a tinut un discurs la mitingul PSD de la Iasi. Fostul ministru al Fondurilor Europene sustine ca PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii si pensii din istoria recenta a Romaniei.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

DRAGNEA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA IASI: Daca asa vor sa se joace in campanie, asa o sa jucam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca daca se vor organiza contramanifestatii la mitingul PSD de la Iasi din 9 mai, si social-democratii vor lasa oamenii care sunt nervosi sa protesteze in aceeasi zi in care are loc mitingul PNL.

Liviu Dragnea: Mitingul PSD de la Iasi se va organiza chiar daca nu vine doamna prim-ministru. Avem aceasta capacitate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca mitingul PSD de la Iasi va fi organizat chiar daca premierul Viorica Dancila va merge acolo sau nu. Mitingul se va organiza chiar daca nu vine doamna.

Rovana Plumb: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe in Romania in ultimii 30 de ani

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb lanseaza un atac dur la adresa Opozitiei si subliniaza in contrast, realizarile PSD din ultimii ani. PSD este partidul care a realizat cele mai mari .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )