Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite s-a retras din acordul nuclear cu Iranul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite s-a retras din acordul nuclear cu Iranul

ACTUALIZARE Presedintele Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul. Declaratia sa de la Casa Alba a fost transmisa in direct la televiziuni si urmata imediat de semnarea decretului prin care se reintroduc sanctiunile impotriva regimului de la Teheran. ------- Presedintele american Donald Trump era asteptat, in a doua parte a zilei de ieri, sa anunte ce decizie a luat cu privire la acordul cu Iranul, care dateaza din 2015 si in baza caruia Teheranul a acceptat sa opreasca programul nuclear in schimbul ridicarii sanctiunilor impuse de Occident. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite s-au retras din acordul nuclear cu Iranul

ACTUALIZARE Presedintele Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul. Declaratia sa de la Casa Alba a fost transmisa in direct la televiziuni si urmata imediat de semnarea decretului prin care se reintroduc sanctiunile impotriva regimului de la Teheran. ------- Presedintele american Donald Trump era asteptat, in a doua parte a zilei de ieri, sa anunte ce decizie a luat cu privire la acordul cu Iranul, care dateaza din 2015 si in baza caruia Teheranul a acceptat sa opreasca programul nuclear in schimbul ridicarii sanctiunilor impuse de Occident.

Presedintele Donald Trump si va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Donald Trump isi va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul, informeazaCNN. Analistii sunt de parere ca parasirea acordului ar putea transmite un mesaj altor natiuni ca SUA nu reprezinta un partener serios de discutie.

Donald Trump a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron despre stabilitatea n Orientul Mijlociu, cu cteva ore nainte sa anunte retragerea din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, in timp ce presedintele american este asteptat sa anunte ca se va retrage din acordul nuclear cu Iranul incheiat in 2015, relateaza Reuters.

Emmanuel Macron avertizeaza asupra riscului unui razboi daca SUA se vor retrage din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat cu privire la posibilitatea declansarii unui razboi daca presedintele american Donald Trump va decide sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, scrie News. ro citand Reuters.

Reactie rapida: Ce se poate pierde prin retragerea SUA din acordul nuclear iranian/ Care au fost cstigurile certe ale acordului

Donald Trump a ales sa scoata SUA din acordul nuclear cu Iranul in ciuda tutuor incercarilor diplomatice ale partenerilor occidentali de a-l face sa renunte. Pe scurt, acordul avea principalul rol de a impiedica Iranul sa-si dezvolte programul nuclear si sa-i temepereze actiunile militare in zona -in special in Siria- dar si atitudinea tot mai belicoasa fata de Israel.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Presedintele Donald Trump va anunta iesirea SUA din acordul nuclear iranian, a informat un responsabil american, relateaza AFP. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, iar potrivit unei surse citate deNew York Times, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul. Un oficial de la Casa Alba.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters. Pe de alta parte, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, relateazaNew York Times, citand persoane apropiate conversatiei telefonice.

Reactii dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia Statelor Unite de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul. Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear.

Analiza. Care ar putea fi consecintele retragerii SUA din acordul nuclear cu Iranul INFOGRAFIE

Analistii sustin ca, prin decizia de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul, presedintele Trump a actionat impotriva a ceea ce fusese sfatuit sa faca de aliatii europeni si a diminuat credibilitatea Americii, anuland o semnatura pusa pe un acord international.

INFOGRAFIE Care ar putea fi consecintele retragerii SUA din acordul nuclear cu Iranul

Analistii sustin ca, prin decizia de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul, presedintele Trump a actionat impotriva a ceea ce fusese sfatuit sa faca de aliatii europeni si a diminuat credibilitatea Americii, anuland o semnatura pusa pe un acord international.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )