Libnet.ro
UNICEF

21:45

STEFAN OPREA: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STEFAN OPREA: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca pe 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, Stefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Antena 3. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Pe 15 iulie vom publica lista finala a beneficiarilor programului Start-Up Nation

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca pe 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, Stefan Oprea, mi.

Programul Start-Up Nation: in 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, anunta ministrul pentru Mediul de Afaceri

Etapa rezolvarii contestatiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizata saptamana viitoare, astfel ca in 15 iulie va fi publicata lista beneficiarilor finali, a declarat, sambata, la Antena 3. Stefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. El a sustinut ca antreprenorii care s-au inscris in aceasta editie a programului au posibilitatea de a cere avans, pentru care exista sume suficiente la buget.

Rabla pentru electrocasnice: A treia sesiune incepe pe 15 iulie. Ce valoare au voucherele

Luni, 15 iulie, va incepe a treia sesiune de inscriere in programul Rabla pentru electrocasnice prin care se pot obtine vouchere de pana la 400 de lei, in schimbul unui aparat vechi, au declarat reprezentantii Ministerului Mediului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3164 seconds )