Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

Lacrimi si jale la Antena 3, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Subiectul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost unul sensibil pentru Antena 3. Jurnalistii care au vorbit, luni, despre situatia fostului lider al PSD, au avut momente in care au parut tristi. La fel s-a intamplat si duminica seara, dupa ce a fost afisat exit-poll-ul la [] .

Dacian Ciolos, dupa CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: Sa ne intoarcem intr-o lume normala! E timpul sa ne apucam sa reparam ce au stricat PSD si ALDE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, transmite, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca Romania se indreapta spre normalitate. Sa ne intoarcem intr-o lume normala. Agenda personala a domnului Dragnea nu.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Serban Nicolae, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Viorica Dancila va prelua atributiie la conducerea PSD

Social-democratul Serban Nicolae a avut o prima reactie, luni, dupa condamnarea la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liderul grupului PSD.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Primele reactii in spatiul public dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit numeroase reactii in spatiul politic si social al Romaniei.

Alice Draghici, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Situatia este rara, greu de intalnit in practica

Avocatul Alice Draghici a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea. Am crezut ca va fi redusa pedeapsa. Nici prima condamnare, nici acest dosar nu justifica o pedeapsa atat de aspra cu privare de libertate.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )