Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila a deschis programul guvernamental de tabere ARC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila a deschis programul guvernamental de tabere ARC

Premierul Viorica Dancila a deschis, sambata, la Sulina, programul guvernamental de tabere ARC, care gazduieste in acest an un numar record de participanti, peste 3. 000 de copii din comunitatile de romani din afara granitelor. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila lanseaza programul guvernamental de tabere ARC

Premierul Viorica Dancila a deschis, sambata, la Sulina, programul guvernamental de tabere ARC, ca.

Premierul Viorica Dancila a deschis programul guvernamental de tabere ARC

Premierul Viorica Dancila a deschis, sambata, la Sulina, programul guvernamental de tabere ARC, care gazduieste in acest an un numar record de participanti, peste 3. 000 de copii din comunitatile de romani.

Dancila, desculta pe plaja la Sulina. A jucat ping-pong cu Teodorovici: Te remaniez (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a deschis, la Sulina, programul guvernamental de tabere ARC, ce gazduieste in acest anpeste 3. 000 de copii din comunitatile de romani din afara granitelor. La evenimentul de.

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Cu cine a jucat Viorica Dancila ping-pong? Replica premierului: Te remaniez

Premierul Viorica Dancila, alaturi de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici isi continua turneul prin organizatiile social-democrate din teritoriu, ajungand sambata la Sulina, acolo un au oferit un meci.

VIDEO Viorica Dancila, desculta pe plaja la Sulina. A jucat ping-pong cu Teodorovici si si-a amintit cum inota Teodorovici le-a vorbit copiilor din tabara despre ciorba cu apa din Dunare pe care o manca el

Premierul Viorica Dancila este in turneu prin tara, alaturi de mai multi ministri, iar sambata a mers la Sulina, unde a deschis tabara pentru copiii din diaspora. Dancila, imbracata intr-o rochie inflorata, a jucat ping-pong cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, partida de ping-pong, la Sulina Dancila, catre Teodorovici: Te remaniez

Premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sambata, o partida de ping-pong, intr-o tabara de copii de la Sulina, judetul Tulcea. Te remaniez, i-a spus, in gluma, premierul ministrului Finantelor.

VIDEO Viorica Dancila, asa cum nu ai mai vazut-o: a fost filmata in timp ce intra desculta in mare si juca ping-pong cu Teodorovici

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, sambata, la Sulina unde a participat la un eveniment dedicat taberelor de copii. Dupa reuniunile oficiale, insa, sefa Guvernului s-a distrat jucand ping-pong cu Eugen Teodorovici si plimbandu-se desculta pe plaja. A incercat chiar si apa marii. Premierul Viorica Dancila e mers sambata la Sulina impreuna cu vicepremierul Eugen .

Remanierea bate la usa Guvernului. Cine sunt ministrii evaluati de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntatvineri ca incepand de luni va efectua o analiza a cabinetului de ministri. in functie de aceasta evaluare va decide pe cine remanieaza. Premierul a precizat ca.

VIORICA DANCILA: Este exclus sa plec comisar european

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a exclus, vineri, o candidatura a sa pentru un post de comisar european, precizand ca a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis pe tema propunerii Romaniei la Comisia Europeana si i-a cerut acestuia sa aiba o abordare comuna in privinta portofoliului pe care tara noastra il va obtine in urma negocierilor care se vor purta la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )