Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

Viorica Dancila, despre razboiul dintre Firea si Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa

Premierul Viorica Dancila, a declarat, la Timisoara, ca personal sustine initiativa Asociatiei Daruieste Viata de a construi un spital pentru copii. Premierul demis sustine ca Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, sustinut proiectul prin atribuirea terenului necesar.

Ion Cristoiu, previziuni despre investirea Guvernului Orban: E o intelegere tacita intre fortele politice sa nu fie cvorum

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, a lansat mai multe ipoteze in jurul investirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din.

Viorica Dancila, despre social-democratii care au votat Guvernul Orban: Toti cei care au tradat au fost deja exclusi din PSD (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, luni, ca social-democratii care au votat investirea Guvernului Orban au fost exclusi din partid. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

Care-s provocarile guvernului Orban, cel care promite sa repare dezastrul PSD

Liberalii s-au cuplat la robinetul puterii dupa multi ani in care au stat pe tusa. Guvernul Orban a trecut, iar Viorica Dancila e istorie. Noul Guvern va administra tara pana la alegerile.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Decizia radicala luata de Viorica Dancila dupa ce Orban a devenit noul premier

Decizia radicala luata de Viorica Dancila dupa ce Orban a devenit noul premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )