Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIORICA DANCILA: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte

Premierul Viorica Dancila a criticat astazi, la Galati, summitul informal al UE de la Sibiu si faptul ca nu au fost abordate subiecte precum ridicarea MCV si admitere ain Schengen. Ea vorbit despre programul de guvernare al PSD spunand: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora: Nu ne sperie tipetele sau jignirile, pentru ca progresul intr-un judet se face cu proiecte

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Arad, ca progresul intr-un judet nu se face nici cu jigniri, nici cu tipetesi a afirmat ca daca vrei sa faci lucruri bune, vii cu.

VIORICA DANCILA: Peste 100 de proiecte au fost depuse dupa lansarea Fondului de Dezvoltare si Investitii

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat astazi ca in primele zile dupa lansarea Fondului de Dezvoltare si Investitii autoritatile locale au depus 134 de proiecte de finantare, cele mai multe dintre acestea vizand investitii in infrastructura de transport, in reteaua de apa si canalizare, in retelele de energie electrica si de gaze.

Premierul Viorica Dancila, in vizita la Alba Iulia si Cluj: Ma intalnesc cu oameni implicati in proiecte europene (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita laAlba Iuliasi ClujNapoca. Sefa Executivului are mai multe intalniri cu oameni de afaceri implicati in proiecte cu fonduri.

Crizele de personalitate ale doamnei Viorica Dancila

Chiar daca doamna Viorica Dancila a revenit la coafura de activista si la utilizarea excesiva de fixativ de par, in modul cel mai bizar cu putinta o anumita parte a presei, uneori chiar unii dintre ziaristii care pana mai ieri, o faceau cu ou si cu otet pe fosta profesoara de Discipline tehnologice, vad in furtuna intr-un pahar cu apa iscata de respectiva insa o sansa data posibilitatii inlaturarii d-lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Viorica Dancila: Am cerut presedintelui Romaniei sa ceara aderarea la Spatiul Schengen pentru ca noi, romanii, sa stam la masa deciziilor. Nu am vazut aceste lucruri

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la mitingul PSD de la Galati, ca presedintele Klaus Iohannis nu reprezinta interesele romanilor. Totul in contextul in care Dancila sustine ca i-a cerut.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, mobilizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care au un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri. Dancila la Arad, despre proteste: Sunt siderata. Eu vedeam aici un pol al civilizatiei, cu oameni foarte civilizati. Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teama.

VIDEO Premierul Viorica Dancila, asteptata de protestatari si la Satu Mare: Fara mici si bere, PSD-ul piere

Premierul Viorica Dancila este asteptata de cateva zeci de protestatari si la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon in fata protestatarilor, care scandeaza Fara mici si bere, PSD-ul piere si Sustineti hotii, va pleaca nepotii, transmite Mediafax. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, sambata seara, la Satu Mare, unde este asteptata Viorica Dancila.

Viorica Dancila, primita cu huiduieli si la Arad: Orice om ii este teama de Ardeal FOTOVIDEO

Periplul premierului Viorica Dancila prin tara se trasforma intr-un esec total. Sefa Guvernului a fost asteptata de protestatari si la Arad. Premierul Romaniei a mers, vineri, intr-o vizita oficiala la Arad. insotita de mai multi ministri, ea a avut parte de acelasi tratament ca cel de la Cluj: huiduieli, scandari anti-guvernamentale si critici din partea [] .

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, moblizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri.

Viorica Dancila nu mai merge la Timisoara, de frica protestelor. Care este planul B, pus in aplicare de strategi

Viorica Dancila ar fi trebuit sa fie prezenta, vineri, la Timisoara. Numai ca sefa Guvernului a schimbat planul pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Vizita premierului Viorica Dancila la Timisoara a fost anulata pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Premierul a avut parte de o surpriza neplacuta, joi, la Cluj cand [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )