Libnet.ro
UNICEF

05:15

Visul american, realizat in Romania: Ramona Ioana Bruynseels explica ce a determinat-o sa se intoarca acasa

Antena3 Antena3,
Visul american, realizat in Romania: Ramona Ioana Bruynseels explica ce a determinat-o sa se intoarca acasa

Duminica, in fata a aproape 2000 de sustinatori, la Sala Polivalenta din Bucuresti, Ramona Ioana Bruynseels si-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale. Programul propus de Ramona Ioana. continuă pe Antena3

VIDEO Ramona Ioana Bruynseels si-a lansat candidatura la prezidentiale, din partea partidului fondat de Dan Voiculescu Evenimentul, transmis in direct de Antena 3

Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier de stat, si-a lansat oficial duminica, in fata a 1. 000 de oameni, candidatura la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Ea candideaza din partea Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu. De altfel, Antena 3, televiziunea acestuia, a promovat-o intens pe Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels, dupa lansarea Wake UP!, un proiect de societate: Ne dorim sa schimbam mentalitati

Candidatul la alegerile prezidentiale din parteaPartidului Puterii Umaniste,Ramona Ioana Bruynseels, anunta lansarea miscarii Wake Up! pentru sustinerea femeilor din Romania.

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste, intra oficial in cursa pentru Cotroceni - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 13:00 -Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea Partidului Puterii Umaniste, a inceput duminica lansarea oficiala in cursa pentru Cotroceni. Trupa Bere Gratis interpreteaza.

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru femei: Avem datoria morala sa nu toleram discriminarea

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste,si-a lansat oficial inscrierea in cursa pentru prezidentiale, duminica, la Sala Polivalenta. Aceasta a lansat un mesaj pentru toate femeile.

Ramona Ioana Bruynseels isi lanseaza astazi candidatura la Presedintie

Fostul consilier de stat pentru mediul de afaceri inAparatul de lucru al premierului Viorica Dancila,Ramona Ioana Bruynseels, isi lanseaza, duminica,candidatura la Presedintie, din partea.

Fostul consilier de stat Ramona Ioana Bruynseels isi lanseaza candidatura la presedintie

Fostul consilier de stat in Aparatul de lucru al premierului Ramona Ioana Bruynseels isi lanseaza, astazi, candidatura la Presedintie, din partea Partidului Puterii Umaniste.

Ramona Ioana Bruynseels, in cursa pentru Cotroceni: Vreau o Romanie a povestilor de succes- LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 13: 43Candidata Partidului Puterii Umaniste,Ioana Bruynseels, a subliniat ca romanii sunt o natiune inventiva care muncesc temeinic in orice tara s-ar afla, de aceea, este timpul ca.

Ramona Ioana Bruynseels, in cursa pentru Cotroceni: Vreau o Romanie a povestilor de succes

Candidata Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidentiale,Ioana Bruynseels, a subliniat in discursul sustinut la Sala Palatului in fata a 2. 500 de oameni, ca romanii sunt o natiune inventiva care mu.

Ramona Ioana Bruynseels, in cursa pentru Cotroceni: Nu mai putem sa fim manipulati. Romania merita un destin mai bun- LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 13: 32 Ioana Ramona si-a inceput discursul pe un ton emotionant. Corzi sensibile au fost atinse atuncand a invocat-o pe mama sa. Sunt onorata sa ma aflu aici, sunt extrem de atinsa de primirea cadur.

Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie intrata in cursa pentru Cotroceni

Prima femeie intrata in cursa pentru Palatul Cotroceni si-a lansat oficial candidatura duminica, in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )