Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, primit pentru a doua oara la Casa Alba de Donald Trump. Programul oficial al vizitei

B1 B1,
Klaus Iohannis, primit pentru a doua oara la Casa Alba de Donald Trump. Programul oficial al vizitei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat. continuă pe B1

Orban, ironii la adresa premierului: Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a raspuns luni premierului Viorica Dancila care afirma cu o zi in urma ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul inaintea intalnirii sale cu Donald Trump de la Washington. Acesta a explicat ca presedintele este cel care se ocupa de politica externa a Romaniei, adaugand ca doamna Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica.

Klaus Iohannis incepe luni vizita de doua zile in SUA: Ce subiecte se afla pe agenda discutiilor cu Donald Trump (VIDEO)

Klaus Iohannis pleaca, luni, in Statele Unite, la invitatia oficiala a presedintelui Donald Trump. Liderul roman se va afla la Casa Alba pentru a doua oara, dupa vizita din iunie 2017. Energia, securitatea si.

MARTI: Iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul unei vizite de lucru pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii.

Cat ne costa vizita lui Iohannis la Casa Alba?

Klaus Iohannis aterizeaza astazi la Washington DC pentru o vizita oficiala la Casa Alba. Cu ce pret?.

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at.

Orban: Dancila este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la vizita turistica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in contextul nemultumirii exprimate de premierul Viorica Dancila privind lipsa de consultare a presedintelui Iohannis inainte de vizita in SUA, ca prim-ministrul este invidios ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Cand se va intalni Iohannis cu Donald Trump si care sunt mizele vizitei

A inceput numaratoarea inversa pana la intalnirea lui Klaus Iohannis cu Donald Trump la Casa Alba. Cei doi presedinti vor sta fata in fata la Biroul Oval, unde vor discuta despre parteneriatul strategic dintre.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )