Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea PSD fara cap

Hotnews Hotnews,
 Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea PSD fara cap

Liderul tinerilor din ALDE, Claudiu Catana, a anuntat, luni, ca in sedinta de astazi a Delegatiei Permanente va vota pentru iesirea ALDE de la guvernare si pentru alianta cu Pro Romania, motivand ca nu mai vrea sa ramana captiv intr-o guvernare PSD fara cap, care si-a epuizat resursele de indeplinire a programului de guvernare. continuă pe Hotnews

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

Viorica Dancila, propunere-soc: PSD va merge inainte cu guvernarea. Alaturi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curajul de a-si asuma acest proces

Viorica Dancila a transmis pe contul de Facebook un mesaj surprinzator. Premierul sustine ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au.

Delegatia permanenta a ALDE va vota iesirea de la guvernare

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, iesirea de la guvernare, urmand ca ministrii sustinuti de acest partid sa isi dea demisia in prima sedinta de guvern, au informat surse politice.

Delegatia permanenta a ALDE va vota iesirea de la guvernare (surse)

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, iesirea de la guvernare, urmand ca ministrii sustin.

Delegatia permanenta a ALDE va vota iesirea de la guvernare (surse)

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, iesirea de la guvernare, urmand ca ministrii sustinuti de acest partid sa isi dea demisia in prima sedinta de guvern, au informat surse politice.

S-A DAT SEMNALUL OFICIAL! Presedintele tinerelui ALDE: Votez pentru iesirea din guverm. O guvernare PSD fara cap. Sustin alianta cu Pro Romania

Presedintele tinerelui ALDE, Claudiu Daniel Catana, a declarat, luni, ca sustine iesirea partidului de la guvernare. Acesta a precizat ca va vota in sedinta de azi ruperea coalitiei PSD-ALDE si crearea unei.

Surse: ALDE va vota motiunea de cenzura depusa de PNL

Surse politice au declarat pentru Antena 3 ca ALDE va vota motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa de catre liberali. Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a.

Tariceanu: ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului

ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului, a anuntat, luni, presedintele partidului, Cal.

UDMR anunta ca va vota o eventuala motiune de cenzura si subliniaza ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca formasiunea pe care o conduce va astepta depunerea unei motiuni de cenzura, asa cum a anuntat PNL, si o va vota, pentru ca PSD sa paraseasca puterea. Kelemen subliniaza ca premierul Dancila are optiunea de a demisiona, pentru a nu fi umilita de un vot in Parlament.

Ramona Manescu anunta ca ramane ministru de Externe: Respect decizia ALDE de a iesi de la guvernare, dar imi asum sa raman. Nu am nicio indoiala ca voi fi exclusa din ALDE

Ramona Manescu spune ca va ramane ministru de Externe, chiar daca ALDE a decis sa iasa de la guvernare, iar toti membrii Cabinetului Dancila sa demisioneze. Ea a adaugat ca se asteapta sa fie exclusa din ALDE, dar ca nu va intra in PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )