Libnet.ro
UNICEF

22:15

PMP cere prelungirea programului de vot pentru romanii din diaspora. Tomac: E clar ca europarlamentarele si referendumul pe Justitie sunt teme de interes major pentru romani (VIDEO)

B1 B1,
PMP cere prelungirea programului de vot pentru romanii din diaspora. Tomac: E clar ca europarlamentarele si referendumul pe Justitie sunt teme de interes major pentru romani (VIDEO)

PMP a solicitat prelungirea programului de vot pentru romanii din diaspora, care sunt nevoiti sa stea la cozi uriase pentru a putea vota. Liderul partidului, Eugen Tomac, a trimis adrese atat Biroului Electoral. continuă pe B1

PMP cere prelungirea programului de vot la sectiile de votare din strainatate

PMP a transmis, duminica, adrese Biroului Electoral Central si Ministerului Afacerilor Externe in care solicita prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate.

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate cere prelungirea programului de votare

Presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate BESVS), Florentina Vasilateanu, a anuntat ca a cerut BEC central prelungirea programului de votare, in urma mai multor solicitari in acest sens.

Presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate cere prelungirea programului de votare. Surse: BEC nu e de acord

Presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate BESVS), Florentina Vasilateanu, a anuntat ca a cerut BEC central prelungirea programului de votare, in urma mai multor solicitari in acest sens.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, masuri pentru romanii din Diaspora care nu apuca sa voteze pana la ora 21

Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot, astfel ca s-au format cozi uriase in orase dinBelgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca sauRepublica Moldova. Primul lucru pe .

Tomac si Ciolos cer Biroului Electoral Central prelungirea programului de vot

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a solicitat Biroului Electoral Central BEC) prelungirea programului de vot pentru sectiile de vot din strainatate pe o perioada de doua zile. O cerere asemanatoare a facut si liderul PLUS, Dacian Ciolos, care vrea prelungirea votului nu doar in strainatate ci si in tara de la ora 21. 00 pana la 23.

VIDEO Dacian Ciolos cere extinderea programului de vot pana la ora 23,00

Dacian Ciolos a cerut duminica Guvernului sa dea o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de vot pana la ora 23,00.

Guvernul sustine ca nu poate emite OUG pentru prelungirea programului de vot, deoarece unele sectii din diaspora s-au inchis deja

Guvernul nu poate emite acum o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de vot, din cauza ca s-a inchis deja votarea in unele sectii din diaspora, citand cazul Noii Zeelande, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale.

Melescanu: Daca se decide prelungirea programului de vot la sectii din diaspora, se pot lua masuri foarte rapide / O alta solutie, oamenii care se afla in ambasade la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, afirma ca se pot lua masuri foarte rapide in cazul in care Autoritatea Electorala Permanenta decide prelungirea programului de votare la sectiile din diaspora, pentru a permite cetatenilor romani care stau la cozi sa voteze. O alta solutie, a spus ministrul de Externe, este ca persoanele care se afla in curtea sau in incinta ambasadei sau consulatului la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )