Libnet.ro
UNICEF

12:46

Adevarul Live. Ovidiu Raetchi: Alternativele la Gabriela Firea sunt acum Nicusor Dan, Ciprian Ciucu si Vlad Voiculescu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ovidiu Raetchi: Alternativele la Gabriela Firea sunt acum Nicusor Dan, Ciprian Ciucu si Vlad Voiculescu

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi va explica, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, decizia liberalilor de a anunta deja candidatul pentru alegerile prezidentiale din 2019: Klaus Iohannis. De asemenea, Ovidiu Raetchi va vorbi despre relatia dintre PNL si USR, dar si despre ultimul sau proiect legislativ, care incurajeaza consumul de carte. continuă pe Adevărul

Raetchi: PNL si USR trebuie sa aiba un candidat comun pentru Capitala, daca nu vrem ca PSD sa defileze. Nicusor Dan si Ciprian Ciucu sunt alternativele la Firea

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a pledat, la Adevarul Live, pentru o candidatura comuna PNL-USR la alegerile locale pentru Bucuresti, programate peste doi ani. Raetchi crede ca Nicusor Dan si Ciprian Ciucu au in acest moment cele mai mari sanse sa castige o competitie cu Gabriela Firea, cu mentiunea ca Nicusor Dan se afla in conflict cu fostul sau partid. O alta necunoscuta e candidatura lui Vald Voiculescu, anuntata deocamdata pe surse.

Protocol pentru realizarea unei maternitati, semnat de Gabriela Firea, reprezentantii Asociatiei Colectiv si Spitalul Sfantul Ioan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, reprezentantii Asociatiei Colectiv si managerul Spitalului Sfantul Ioan din Capitala, Robert Agafitei, au semnat joi un protocol de colaborare pentru construirea unei maternitati in curtea unitatii sanitare.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce pericole ascunde plafonarea dobanzilor la credite

Desi poate parea o masura care sa ii ajute pe romanii imprumutati, plafonarea dobanzilor la credite vine la pachet cu mai multe pericole ascunse. Care sunt acestea ne spune la Adevarul Live de la ora 11. 00 Bogdan Glavan, profesor de economie.

Adevarul Live. Ce pericole ascunde plafonarea dobanzilor la credite

Desi poate parea o masura care sa ii ajute pe romanii imprumutati, plafonarea dobanzilor la credite vine la pachet cu mai multe pericole ascunse. Care sunt acestea ne spune la Adevarul Live de la ora 11. 00 Bogdan Glavan, profesor de economie si consilier pe probleme economice si politici liberale al presedintelui PNL Ludovic Orban.

Regizoarea Adina Pintilie, reactii dupa marele premiu de la Berlinala, la Adevarul Live, de la ora 14:00

Regizoarea Adina Pintilie, castigatoarea premiului pentru debut si a Ursului de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, pentru filmul Touch Me Not, vine de la ora 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre film si despre reactiile pe care le-a primit in legatura cu acesta.

Regizoarea Adina Pintilie, reactii dupa marele premiu de la Berlinala, la Adevarul Live

Regizoarea Adina Pintilie, castigatoarea premiului pentru debut si a Ursului de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, pentru filmul Touch Me Not, vine de la ora 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre film si despre reactiile pe care le-a primit in legatura cu acesta.

Adevarul Live, ora 13.00. Mugur Cozmanciuc, despre tensiunile din cadrul PNL

Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedinte al PNL Neamt, vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre situatia din organizatia PNL Neamt, ultimele decizii ale CCR si legile Justitiei.

Adevarul Live. Mugur Cozmanciuc, despre tensiunile din cadrul PNL

Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedinte al PNL Neamt, a vorbit, miercuri, la Adevarul Live, despre situatia din organizatia PNL Neamt, ultimele decizii ale CCR si legile Justitiei.

Ultimul interviu acordat de Andrei Gheorghe la Adevarul Live - ora 15.00

Adevarul Live difuzeaza, la ora 15. 00, ultimul interviu cu Andrei Gheorghe, in care celebrul prezentator de radio a analizat la rece societatea romaneasca actuala.

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre razboiul cu Dragnea

Codrin Stefanescu, ramas fara nicio functie in PSD dupa alegerile din partid, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 30, despre relatia contondenta cu Liviu Dragnea, cel care i-a reprosat prietenia cu Gabriel Oprea. De asemenea, Codrin Stefanescu va explica legatura liderilor PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea cu statul paralel.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )