Libnet.ro
UNICEF

21:00

Daniela Nane, critici dure la adresa parlamentarilor USR, dupa un proiect de lege privind tratamentele HOMEOPATICE (FOTO)

B1 B1,
Daniela Nane, critici dure la adresa parlamentarilor USR, dupa un proiect de lege privind tratamentele HOMEOPATICE (FOTO)

Senatorii si deputatilor au declarat razboi impotriva homeopatiei! Acesia au intocmit un proiect de lege prin care vor ca astfel ca medicamentele homeopatice sa fie inscriptionate cu mesajul: Acest produs nu. continuă pe B1

Daniela Nane, critici dure la adresa parlamentarilor USR, dupa un proiect de lege privindi tratamentele HOMEOPATICE (FOTO)

Senatorii si deputatilor au declarat razboi impotriva homeopatiei! Acesia au intocmit un proiect de lege prin care vor ca astfel ca medicamentele homeopatice sa fie inscriptionate cu mesajul: Acest produs nu.

Poezii de dragoste pe muzica lui Rahmaninov si Piazzolla, cu actrita Daniela Nane

Iubitorii de poezie se pot bucura de un recital care isi propune sa faca un rezumat a 100 de ani de muzca si versuri. Acestea vor fi interpretate de actrita Daniela Nane pe muzica unor compozitori celebri precum Rahmaninov si Piazzolla. Evenimentul va avea loc la Sala de Marmura a Palatului Cercului Militar National.

Lucian Boia, critici dure la adresa actualilor politicieni: Romania a iesit din comunism cu o clasa politica mediocra, dominata de frica de puscarie

Celebrul istoric Lucian Boia critica in termeni extremi de duri actuala elita politica a tarii. in opinia istoricului, Romania a mostenit o clasa politica mediocra, iar ce se intampla acum in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )