Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un deputat PSD propune o lege pentru concediul de divort

Hotnews Hotnews,
 Un deputat PSD propune o lege pentru concediul de divort

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect legislativ care prevede acordarea unui concediu legal pentru divort, de 3 zile lucratoare, la cerere, angajatilor care trec prin traum desfacerii casatoriei. continuă pe Hotnews

Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divort de trei zile. Trei zile ca sa plangi sau ca sa topai de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre concendiul pentru divort, o initiativa legislativa a unui deputat social-democrat. Georgian Pop, deputat PSD, a depus o.

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

Deputat PSD: Proiectul parteneriatului civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de.

Ministru din guvernul DANCILA, umilit de un deputat PSD: A facut cat a vrut, cat a stiut

Deputatul PSD Sorin Bota sustine ca ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a facut cat a putut si a stiut, precizand ca va fi mai exigent cu votul in Parlament. A facut cat a putut, cat a vrut,.

Proiect PSD: Concediu platit pentru divortati

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect de lege, la Senat, potrivit caruia persoanele care divorteaza sa primeasca, la cerere, trei zile de concediu platit, pentru ca trec prin trauma desfacerii.

Daca FAMILIA TRADITIONALA nu a trecut la referendum, un deputat PSD vrea sa acorde ZILE LIBERE PLATITE celor care DIVORTEAZA: Sa se acomodeze la NOUA VIATA

Daca referendumul pentru familie nu a trecut, un celebru PSD-ist vrea sa acorde zile platite celor care divorteaza! in opinia deputatului Georgian Pop, angajatorul trebuie sa vina in sprijinul salariatului.

Ce spun consultantii fiscali despre noua lege pentru evazionisti

Un proiect de lege aflat in dezbatere in Parlament, care a trecut de Senat si este la Camera Deputatilor, prevede faptul ca evazionistii fiscali pot scapa de urmarirea penala daca achita in termen de trei.

Cutremur in PSD. Mesaj-bomba pentru Liviu Dragnea in plin scandal

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu,ii ia apararea liderului din Dambovita, Adrian Tutuianu. Buzatu ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este nici bine si nici corect sa forteze o excludere sau o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )