Libnet.ro
UNICEF

22:47

Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care elimina pentru elevii maghiari proba de limba romana de la examene

Hotnews Hotnews,
 Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care elimina pentru elevii maghiari proba de limba romana de la examene

Deputatul Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus la Parlament un proiect de lege care prevede ca examenul din clasa a VI-a si, respectiv, clasa a VIII- a la limba romana sa fie eliminat pe motiv ca elevi maghiari sunt descriminati. continuă pe Hotnews

Un deputat ales pe lista UDMR a depus un proiect de lege prin care se elimina proba de romana pentru elevii maghiari, la evaluarea nationala si la BAC / Korodi: UDMR nu sustine initiativa

Deputatul Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus la Parlament un proiect de lege care prevede eliminarea probei de limba romana la Evaluare Nationala si BAC pentru elevii maghiari, pe motiv ca acestia ar fi discriminati.

Un deputat UDMR cere ca minoritatile nationale sa nu mai dea examen in limba romana

Deputatul UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus un proiect de lege prin care cere eliminarea probei de limba romana de la evaluarea elevilor din clasa a VI-a. Acesta este singurul care a semnat aceasta .

Saptamana de foc in justitie. Membrii CSM audiazape cei care candideaza pentru un post la iCCJ

Saptamanade foc in justitie. Luni, membrii Consiliului Superior al Magistraturii ii audiazape cei care candideaza pentru un post la inalta Curte de Casatie si Justitie. Marti.

Proiect: Medicii care au implinit varsta de pensionare nu vor mai putea face parte din conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi

Medicii stomatologi care au implinit varsta de pensionare prevazuta de lege 65 de ani) ar urma sa nu mai poata detine functii de conducere in cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi, prevede un proiect de lege initiat de USR. Proiectul de act normativ prevede, de asemenea, ca votul pentru alegerea conducerii CMS se exprima electronic, iar la alegeri participa observatori independenti.

Saptamana de foc in justitie. Membrii CSM ii audiazape cei care candideaza pentru un post la iCCJ

Saptamanade foc in justitie. Luni, membrii Consiliului Superior al Magistraturii ii audiazape cei care candideazapentru un post la inalta Curte de Casatie si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )