Libnet.ro
UNICEF

06:45

Deputatul PMP Petru Movila, dupa CAZUL CARACAL: Proiect de lege privind achizitia cartelelor Pre-Pay doar cu buletinul

B1 B1,
Deputatul PMP Petru Movila, dupa CAZUL CARACAL: Proiect de lege privind achizitia cartelelor Pre-Pay doar cu buletinul

Deputatul PMP Petru Movila cere ca achizitionarea cartelelor prepay sa se faca doar pe baza de identificare cu cartea de identitate. Movila solicita expres autoritatilor sa ia masurile necesare pentru. continuă pe B1

3 moduri in care politicienii pot face ceva dupa cazul Caracal: E o sansa unica pentru Parlament

Pe 27 iulie, in urma haosului autoritatilor in cazul din Caracal, Comisia de aparare din Camera Deputatilor a chemat STS si Politia Romana la audieri. Acest moment poate fi unul bun in.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

Un consilier local PSD a anuntat ca demisioneaza din functie dupa cazul de la Caracal

Un consilier local PSD din Caracal, Toma Pruna, a anuntat miercuri, la finalul sedintei Consiliului Local, ca si-a depus demisia in contextul evenimentelor produse in localitate in ultimele zile. Daca eu.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Fifor, despre cazul Caracal: Toti cei vinovati vor plati, ca nimeni nu incearca sa ascunda absolut nimic

Mihai Fifor a declarat ca nimeni nu incearca sa ascunda nimic in cazul de la Caracal, precizand ca toti cei vinovati vor plati. Reactia vine dupa ce deputatul PNL Adrian Saftoiu a spus ca a ascultat inregistrarile la 112 cu Alexandra si nu mai crede nimic din ce i se serveste public, transmite Mediafax.

Raluca Pruna, despre Cazul Caracal: Statul roman este sexist si are o atitudine medievala. Autorul moral este coalitia PSD-ALDE si, mai ales, Florin Iordache

Fostul ministru tehnocrat al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca statul roman este incapabil sa-si apere cetatenii, este sexist si are o atitudine medievala. Pe de alta parte, ea a comentat, la RFI, ca referendumul propus de premierul Viorica Dancila dupa crimele din Caracal este o grozavie nemaiintalnita, autorul moral al tragediei fiind coalitia PSD-ALDE si, in special, deputatul Florin Iordache.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )