Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Orban, pe cale sa amane alegerile locale din cauza pandemiei de COVID-19. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la finalul lui 2020

B1 B1,
Guvernul Orban, pe cale sa amane alegerile locale din cauza pandemiei de COVID-19. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la finalul lui 2020

Guvernul Orban a pregatit un proiect de Ordonanta de Urgenta, prin care doreste sa prelungeasca mandatele alesilor locale pana nu mai tarziu de finalul anului 2020, in conditiile in care pandemia de. continuă pe B1

Guvernul amana alegerile locale si prelungeste mandatul actualilor alesi

Guvernul a anuntat ca alegerile locale au fost amanate, iar mandatul actualilor alesi locali a fost .

Guvernul Orban, noi decizii pentru iesirea din impasul economic provocat de COVID-19. Florin Citu: Cheltuielile s-au marit considerabil, iar veniturile s-au redus. Deficitul pentru 2020 va creste semnificativ (VIDEO)

Cheltuielile din bugetul de stat s-au marit considerabil, in timp ce veniturile s-au redus, astfel ca deficitul pentru anul 2020 va creste semnificativ, a afirmat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice,.

Alegerile locale nu vor avea loc in iunie. Guvernul prelungeste mandatele primarilor prin OUG

Guvernul Orban va adopta in sedinta de azi o ordonanta de urgenta prin care mandatelor alesilor locali - primari, consilieri locali, presdinti de Consilii Judetene si consilieri judeteni - vor fi prelungite pana la finalul lunii decembrie, cel tarziu.

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie stire in curs de actualizare .

Este oficial: Alegerile locale au fost amanate

Alegerile locale au fost amanate, din cauza crizei medicale.

UPDATE Alegerile locale se amana. Mandatul actualilor alesi locali va fi prelungit Numarul de semnaturi pentru depunerea candidaturilor, redus la jumatate - ordonanta de urgenta adoptata de guvern

Alegerile locale se amana. Mandatul alesilor locali va fi prelungit pana cel tarziu in 31 decembrie, conform unei ordonantede urgenta adoptate luni seara de catre Guvern. Conform actului normativ, numarul de semnaturi pentru depunerea candidaturilor a fost redus la jumatate.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

Actiunile Zoom scad semnificativ, din cauza temerilor legate de securitate

Actiunile Zoom au scazut luni cu 9% la Bursa de la New York, adaugandu-se declinului semnificativ din ultimele zile, din cauza temerilor privind protectia vietii private legate de aplicatia Zoom si a sporirii concurentei din partea firmelor rivale, transmite Reuters.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

inca 5 romani au murit din cauza COVID-19. Aveau intre 67 si 89 de ani. Bilantul victimelor a ajuns la 162

Inca cinci romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns astfel la 162. Victimele recent raportate sunt din judetele Ilfov, Iasi, Arges, Vaslui si Bihor. Aveau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )