Libnet.ro
UNICEF

22:32

Kelemen Hunor, atac dur la adresa Romaniei: Nu are o viziune, nu are un proiect viabil

B1 B1,
Kelemen Hunor, atac dur la adresa Romaniei: Nu are o viziune, nu are un proiect viabil

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat in termeni duri Romania si elita sa politica, in mesajul transmis joi, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni. Dar oare tara in care traim, Romania, stie. continuă pe B1

Kelemen Hunor, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: Romania nu are o viziune, nu are un proiect viabil

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, ca Romania nu are o viziune, nu are un proiect viabil, ultimul scop comun fiind aderarea la Uniunea Europeana. Elita politica romaneasca nu poate sa se puna de acord nici macar asupra unei linii de autostrada, a spus Kelemen Hunor, adaugand ca politica romaneasca este cunoscuta pentru lupta acerba impotriva celuilalt.

Daniel Buda, atac DUR la adresa lui Liviu Dragnea. INS publica cifrele reale ale degradarii vietii in Romania, in vreme ce Dragnea vrea sa acopere realitatea dura cu Legea Defaimarii

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, il ataca dur pe Liviu Dragnea, sustinand ca legea defaimarii propusa de presedintele PSD si al Camerei Deputatilor nu urmareste altceva decat sa ascunda sub pres.

KELEMEN HUNOR intervine in SCANDALUL MOMENTULUI! Mesaj DISPERAT catre PREMIERUL DANCILA si CARMEN DAN: Cer IMEDIAT sa se OPREASCA

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut, intr-un discurs rostit joi la Satu Mare, Guvernului, premierului si ministrului de Interne sa opreasca actiunile prefectilor din Covasna si Harghita. Reprezentantii.

Kelemen Hunor: 2018 ar trebui sa fie anul in care sa existe un dialog despre un acord in privinta viitorului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, la Satu Mare, ca anul 2018 ar trebui sa fie anul in care societatea romaneasca, inclusiv societatea maghiara din Transilvania, sa aiba un dialog in privinta viitorului, aratand totodata ca adevaratul act revolutionar ar fi redarea credintei intr-un viitor viabil.

Kelemen Hunor: Cer Guvernului, premierului si ministrului de Interne sa opreasca actiunile prefectilor din Covasna si Harghita

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut, intr-un discurs rostit joi la Satu Mare, Guvernului, premierului si ministrului de Interne sa opreasca actiunile prefectilor din Covasna si Harghita, care au luat masuri impotriva primarilor care decoreaza localitatile in culorile steagului maghiar cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, potrivit Agerpres.

Renate Weber critica DUR legea defaimarii propusa de Liviu Dragnea: Minciunile spuse la adresa Romaniei trebuie contracarate intr-un singur fel: cu REALITATEA DE ACASA!

Noua idee a liderului PSD, Liviu Dragnea, de a propune o lege a defaimarii, prin care sa fie pedepsiti toti cei care vorbesc tara de rau, este criticata dur de mai multi politicieni. in acest con.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )