Libnet.ro
UNICEF

15:30

Klaus Iohannis intoarce in parlament legea care trecea Monitorul Oficial de la Guvern la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis intoarce in parlament legea care trecea Monitorul Oficial de la Guvern la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis parlamentului o cerere de reexaminare a legii prin care Monitorul Oficial a trecut de sub autoritatea Guvernului sub cea a Camerei Deputatilor, proiect adoptat in parlament pe 22 decembrie, in ultima zi a sesiunii parlamentare. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, luni, la Curtea Constitutionala, modificarea prevederilor din Ordonanta privind infiintarea ANCOM, afirmand ca nu respecta principiul bicameralismului, dar si ca prevede numeroase incalcari ale dreptului european, fiind neconstitutionala in ansamblul sau. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Iohannis a contestat la CCR legea care permite ministrilor, parlamentarilor, primarilor si prefectilor sa fie comercianti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, o sesizare privind legea care le permite ministrilor, parlamentarilor, primarilor si prefectilor sa fie comercianti persoane fizice.

Presedintele Iohannis a contestat la CCR legea care permite ministrilor si parlamentarilor sa fie comercianti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, o sesizare privind legea care le permite ministrilor, parlamentarilor, primarilor si prefectilor sa fie comercianti persoane fizice, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Olguta Vasilescu vorbeste de suspendarea lui Klaus Iohannis din functie

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care permite demnitarilor si alesilor locali sa fie si comercianti persoane fizice, eliminand o serie de incompatibilitati din Legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la un proiect de lege al UDMR, adoptat in Parlament pe 20 decembrie, prin care se elimina o incompatibilitate din legislatie, asa incat parlamentarii, ministrii, prefectii si alesii locali sa poata avea calitatea de comerciant persoana fizica.

Presedintele Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care modifica procedura numirii si demiterii conducerii arbitrului telecom, autoritate condusa acum de fostul premier Sorin Grindeanu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni, 15 ianuarie, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 33/2017 care a adus modificari majore procedurii de numire si demitere a conducerii arbitrului telecom ANCOM), autoritatea care reglementeaza piata de peste 4 miliarde euro a comunicatiilor. Presedintia subliniaza ca legea adoptata de Parlament contine o serie de reglementari noi fata de ordonanta aprobata, dupa o procedura care contravine principiului bicameralismului.

Raluca Turcan: Klaus Iohannis a rasturnat planul diabolic al PSD. Singura solutie este ca Executivul sa fie respins in Parlament

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat la RFI , ca presedintele Klaus Iohannis ar fi dat satisfactie PSD-ului daca ar fi respins-o pe Viorica Dancila ca premier, adaugand ca singura solutie este ca Executivul sa fie respins in Parlament.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR pe legea care ar permite alesilor sa faca afaceri

Presedintele a trimis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a.

SURSE Presedintele Klaus Iohannis discuta cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Intalnirea are loc la capatul consultarilor cu partidele politice. Presedintele Iohannis ar urma sa sustina o declaratie de presa la 17. Potrivit Constitutiei, presedintele nominalizeaza un candidat la functia de premier, care ar urma sa fie votat in Parlament. Vom reveni cu detalii .

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru alesi: Presedintele sesizeaza Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate referitor la Legea pentru modificarea Legii nr. 161/2003 care le permite ministrilor, parlamentarilor, primarilor.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )