Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lider PNL: Cu sprijinul romanilor vom face din programul de relansare economica un nou proiect de tara

Adevărul Adevărul,
Lider PNL: Cu sprijinul romanilor vom face din programul de relansare economica un nou proiect de tara

Presedintele Comisiei de administratie din Camera Deputatilor, Angelica Fador, raspunde atacurilor PSD la adresa programului de relansare economica si face un apel catre romani de sprjin a demersului PNL astfel incat programul sa ajunga un proiect de tara. continuă pe Adevărul

Umilinta suprema pentru un lider PNL! Ce nota a luat la BAC Limba Romana

Daniel Morosanu, prim-vicepresedinte PNL Vrancea, are 42 de ani si a dat Bacalaureatul sesiunea aceasta. La Limba Romana a obtinut nota 3,60. intr-un interviu prezentat la Sinteza Zilei, el a explicat de ce nu a sustinut examenul maturitatii pana la varsta aceasta. Nu au lipsit greselile de pronuntie - chiar cuvantul Bacalaureat i-a dat de furca liderului PNL.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Anuntul asteptat de toti microbistii. Cand vom avea din nou spectatori in stadioane

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit marti despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioanele din Romania in conditiile amanarii masurilor de relaxare pregatite de Executiv pentru data de 1 iulie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )