Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru romanii care traiesc in comunitatile din tarile vecine: Le vom oferi oportunitatea sa angajeze mai usor in Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, proiect de lege pentru romanii care traiesc in comunitatile din tarile vecine: Le vom oferi oportunitatea sa angajeze mai usor in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta lansarea unui proiect de lege menit sa ajute angajatorii din Romania care nu au forta de munca, dar si pe romanii din comunitatile din tarile vecine, dornici sa. continuă pe Antena3

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] .

Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada ca ultra-populistul Liviu Dragnea ataca multinationale pentru a mai pacali o data electoratul PSD

Liberalii au prezentat marti o serie de documente despre care spun ca reprezinta dovezi ale minciunii si ipocriziei lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA in care este actionar fiul sefului PSD face afaceri cu multinationalele pe care le huleste public.

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe.

Teodorovici: Romanii care lucreaza in strainatate vor transfera banii fara comisioane bancare. De cand se intampla asta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, la Frasin, ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor.

Turcan: Facem apel la ICCJ si CCR sa actioneze cu celeritate in cazul dosarelor lui Liviu Dragnea si a sesizarilor de neconstitutionalitate

PNL face apel la ICCJ si CCR sa actioneze cu celeritate in cazul dosarelor lui Liviu Dragnea si a sesizarilor de neconstitutionalitate, la care intreaga opinie publica asteapta decizii legale si legitim, afirma prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan.

Liviu Dragnea, mesaj pentru romani: Spiritul crestin sa ne faca mai chibzuiti, mai senini si mai iubitori

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a transmis un mesaj romanilor care poarta numele de Constantin si Elena. Romanii ortodocsi si catolici ii sarbatoresc astazi pe Sfintii.

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Liviu Dragnea promite cresterea salariului minim pentru cei care lucreaza in domeniul constructiei retelelor de gaze: Sa vedem daca se califica

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, dupa vizita sa in judetul Dolj, ca va purta discutii cu constructorii pentru a vedea daca este posibila cresterea salariului minim pentru cei care lucreaza in.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )