Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea vrea adoptarea Codului Administrativ prin OUG: Suntem de doi ani la guvernare, dar nu la putere

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea vrea adoptarea Codului Administrativ prin OUG: Suntem de doi ani la guvernare, dar nu la putere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca poate Executivul ar trebui sa ia in considerare adoptarea Codului Administrativ, proiect aflat in Parlament, prin ordonanta de urgenta. continuă pe Hotnews

Florin Calinescu, mesaj dur catre Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe initiatorul miscarii sieu ca face circ: Tu treci la aprozare si napolitane

Florin Calinescu 62 de ani) l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea 56 de ani) pentru declaratia facuta la adresa initiatorului campaniei Romania vrea autostrazi, pe care l-a acuzat ca face circ.

Ministrul de Externe ungar: Dragnea vrea ca trenul de mare viteza Budapeste-Cluj sa ajunga si la Bucuresti

Ministrul de Externe al Ungariei, Szijjarto Peter, a declarat joi, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis ca ar dori ca trenul de mare viteza planuit initial pentru Budapesta-Cluj, sa se opreasca la Bucuresti.

Probleme de sanatate pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD a mers la spital pentru un RMN

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate in timpul turneului sau prin tara si va fi supus unui RMN si unor analize medicale, informeaza Mediafax. Liderul PSD a inceput sa acuze dureri de spate in special dupa discursul de la Targoviste, de vineri, acolo unde a si mentionat la pupitru ca este foarte rece.

Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, in discursul sustinut la Snagov, noi atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea a spus ca a constatat ca lui Iohannis ii e lene si sa vorbeasca, reactie la faptul ca seful statului s-a oprit de mai multe ori in timpul discursului de la Summitul PPE pentru a-si recupera vocea. Este cel mai recent dintre atacurile pe care seful PSD le-a lansat in ultima vreme la adresa presedintelui Iohannis, acestea venind pe fondul speculatiilor ca si-ar dori sa fie candidatul coalitiei la prezidentiale.

Liviu Dragnea, atac la Opozitie: Vor ca romanii sa fie chiriasi in propria tara, sclavi pe plantatie. Ciolos a pregatit tara sa fie facuta cadou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat din nou Opozitia, vineri, intr-un discurs la Dambovita, unde a spus despre USR ca isi doreste sa-i transforme pe romani in chiriasi in propria tara, evental poate sclavi. Dragnea nu l-a iertat nici pe presedinte, spunand ca atunci cand lenesul de la Controceni se trezeste, zice ce rau pot sa fac astazi.

Liviu Dragnea, pus pe glume: La Teleorman in Casa de Cultura este si mai frig decat aici. Eu sunt de vina, evident

Liviu Dragnea, presedintele PSD, participa la conferinta de alegeri de la Dambovita, iar in sala unde se tine evenimentul este foarte frig. Dragnea a tinut sa faca o gluma si a spus ca nici nu se compara cu.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea: Liderul PSD este inca la spital

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit surselor din apropierea sa. Presedintele Camerei Deputatilor a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a acuzat.

Liviu Dragnea, mesaj de pace catre Gabriela Firea: Relatia este in refacere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca relatia cu Gabriela Firea este in refacere si o discutie in urmatoarea perioada poate sa fie benefica, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Programul de guvernare al PSD deranjeaza; adversarii nostri politici fac orice pentru a-l bloca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca programul de guvernare implementat de social-democrati deranjeaza, iar adversarii politici ai formatiunii, care sunt, mare parte dintre ei, si ai tarii, fac orice le sta in putinta.

Sondaj. De ce este Liviu Dragnea contestat sau apreciat? Mai poate fi scoasa demonizarea din politica romaneasca?

Liviu Dragnea, liderul celui mai mare partid din Romania, considerat drept cel mai influent politician al momentului, se afla in centrul unei adevarate campanii care imbina toate elementele manipularii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )