Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban, anunt important despre PENSII: Pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile

B1 B1,
Ludovic Orban, anunt important despre PENSII: Pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru repararea inechitatilor in legislatia din domeniul pensiilor. Orban a precizat ca proiectul are la baza o analiza . continuă pe B1

Ludovic Orban, anunt despre pensii. Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul pensiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din acest domeniu.

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Ludovic Orban, la mana USR-Plus pentru un demers important

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca exista vointa politica din partea PNL pentru a schimba presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, dar a mentionat ca pentru a se ajunge la acest lucru e nevoie de.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Ludovic Orban, despre rezultatele Romaniei la testele PISA: Cresterea calitatii in educatie trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in contextul rezultatelor slabe ale Romaniei la testarea PISA 2018, ca sporirea calitatii educatiei trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri co.

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

Ludovic Orban i-a dat cartea sa de vizita unui barbat care-l abordase la Alba Iulia: Putem sa discutam orice tema doriti dumneavoastra

Aflat la Alba Iulia de Ziua Nationala, Ludovic Orban i-a oferit cartea sa de vizita unui barbat care l-a abordat de mai multe ori. Premierul i-a spus acestuia ca vor putea discuta oricand despre ceea ce.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )