Libnet.ro
UNICEF

15:00

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul pensiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul pensiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din acest domeniu. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile din domeniul pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din acest domeniu.

Ludovic Orban, anunt despre pensii. Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Ludovic Orban, anunt important despre PENSII: Pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru repararea inechitatilor in legislatia din domeniul pensiilor. Orban a precizat ca proiectul are la baza o analiza .

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Ludovic Orban: Daca Parlamentul nu voteaza proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, ne asumam raspunderea

Premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat luni ca, in cazul in care Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberalilor privind abrogarea recursului compensatoriu, aceasta prevedere va fi.

LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, insa nu a precizat cuantumul cu care va fi majorat, aratand ca, in prezent, se face o analiza care ia in calcul propunerile sindicatelor si patronatelor.

Ce salariu va incasa Ludovic Orban in 2020 pentru functia de premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )