Libnet.ro
UNICEF

05:00

MAI: Proiect de Lege privind cautarea persoanelor disparute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI: Proiect de Lege privind cautarea persoanelor disparute

Ministerul Afacerilor Interne a suspus dezbaterii publice proiectul de Lege privind cautarea persoanelor disparute, iar documentul prevede folosirea unor mijloace de localizare care pana acum erau folosite doar in cazul in care existau indicii privind savarsirea unei infractiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect de lege MAI pentru cautarea persoanelor disparute

Ministerul de Interne supune dezbaterii un proiect de lege privind cautarea persoanelor disparute, c.

Cazul Alexandrei din Caracal schimba legea privind cautarea persoanelor disparute

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat, joi, caministerul a supus dezbaterii publice un proiect de lege in domeniul situatiilor de urgenta care implica persoane disparute. Este o.

Legea privind metodele de cautare a persoanelor disparute va fi modificata

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a suspus dezbaterii publice proiectul de Lege privind cautarea persoanelor disparute, iar documentul prevede folosirea unor mijloace de localizare care pana acum erau folosite doar in cazul in care existau indicii privind savarsirea unei infractiuni.

Ministerul de Interne a publicat proiectul Legii persoanelor disparute: Care sunt principalele prevederi

Proiectul Legii persoanelor disparute a fost facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne. Aparut dupa tragedia de la Caracal, acesta prevede infiintarea Unitatii centrale persoane disparute care.

Proiect MAI: Politistii vor putea folosi metode de localizare si intercepta comunicatii fara mandat de la judecator in cazul persoanelor disparute, aflate in pericol grav Sistemul RO-ALERT, folosit in cazul rapirii de minori

Politistii vor putea utiliza mijloace si metode de localizare, intercepta comunicatii si accesa sisteme informatice doar cu autorizare de la procuror, in caz de pericol grav in care se afla o persoana disparuta, potrivit unui proiect de lege initiat de MAI si pus in dezbatere Publica. De asemenea, sistemul RO-ALERT poate fi folosit in cazul rapirii unui minor.

Deputatul PMP Petru Movila, dupa CAZUL CARACAL: Proiect de lege privind achizitia cartelelor Pre-Pay doar cu buletinul

Deputatul PMP Petru Movila cere ca achizitionarea cartelelor prepay sa se faca doar pe baza de identificare cu cartea de identitate. Movila solicita expres autoritatilor sa ia masurile necesare pentru.

in plin scandal in cazul Caracal, MAI actualizeaza legislatia privind acordarea recompenselor morale, financiare si materiale pentru cadrele militare

In plin scandal legat de lipsa de profesionalism si responsabilitate a politistilor in cazul de la Caracal, Ministerul Afacerilor Interne MAI) vrea sa actualizeze legislatia privind acordarea recompenselor morale, financiare si materiale pentru merite deosebite sau motivarea cadrelor militare. MAI a scos marti, 30 iulie, in dezbatere publica un proiect de ordin in acest scop. Proiectul a fost semnalat si criticat pe Facebook de senatorul PNL, Florin Citu.

Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Doar 17 copii figureaza pe site-ul Politiei Romane ca fiind disparuti din Romania, dintre care 7 baieti si 10 fete. Cel mai vechi caz este cel al lui Burcsa Csaba, care avea la momentul disparitiei varsta d.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )