Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu face apel catre banci sa fie solidare cu oamenii: Bancile au cam provocat criza din 2009, iar populatiile din tarile afectate au fost solidare cu ele (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu face apel catre banci sa fie solidare cu oamenii: Bancile au cam provocat criza din 2009, iar populatiile din tarile afectate au fost solidare cu ele (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un apel catre banci sa fie solidare cu romanii si sa-i ajute in aceasta perioada de criza declansata de noul coornavirus. Liderul social-democratilor a sustinut. continuă pe B1

Ciolacu: Executivul sa se indatoreze mai mult Eu as face comenzi industriei romanesti Bancile trebuie sa fie solidare cu populatia (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat, pentru B1 TV, ca in continuare este de parere ca Romania avea nevoie de un guvern de uniune nationala, macar pana cand depaseste aceasta criza declansata de noul coronavirus,.

Marcel Ciolacu: E inadmisibil ca ministrul Vela sa le faca dosare penale jurnalistilor. isi fac meseria in conditii grele si nu merita sa fie intimidati

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a sarit in apararea jurnalistilor, spunand ca e inadmisibil ca ministrul de Interne, Marcel Vela, sa le faca dosare penale acestora, in conditiile in care isi fac meseria in conditii grele si nu merita sa fie intimidati.

PeBloguri: Marcel Ciolacu: Administratiile locale conduse de PSD au inteles importanta vitala a testarii masive a populatiei

Administratiile locale conduse de PSD au inteles importanta vitala a testarii masive a populatiei si au cumparat aparate de testare pentru depistarea COVID-19, a afirmat Marcel Ciolacu, conform unei postari publicate pe pagina oficiala a Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu anunta ca suspendarea rambursarii creditelor intra vineri la votul final in Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la Antena 3, ca proiectul de lege privind suspendarea rambursarii creditelor va fi votat marti de plenul Senatului, vineri va intra in plenul Camerei Deputatilor, iar lunea viitoare va fi trimis la promulgare.

Marcel Ciolacu: Retragerea OUG de amanare a ratelor, o noua dovada de prostie. Izolati-l pe Citu!

Retragerea de la publicare a ordonantei privind amanarea ratelor e o noua dovada de prostie si haos in care acest Guvern arunca romanii si firmele romanesti, avertizeaza liderul PSD Marcel Ciolacu, intr-o postare publicata pe Facebook.

Premierul grec, apel catre membrii guvernului si parlamentari sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a facut apel la membrii guvernului sau si la parlamentarii majoritatii sale sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul, lucru pe care noua presedinta a tarii, Katerina Sakellaropoulou, a promis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )