Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Transporturilor: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, spune ca a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obtinere a acordului de mediu, care ajunge acum pana la un an, un an si jumatate. Cuc se plange ca proiecte importante de infrastructura sunt blocate de activistii pentru protectia mediului. continuă pe Adevărul

Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Medias, ca a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obtinere a acordului de mediu, care ajunge acum pana la un an - un an si jumatate, proiecte importante de infrastructura fiind blocate de activistii pentru protectia mediului.

Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor, sustine ca multe proiecte de infrastructura bat pasul pe loc din cauza ecologistilor. in momentul in care am vrut sa modific legislatia pe mediu - desi nu este.

Ministrul Transporturilor, despre scandalul ordonantei anti-Uber: Eu ii sfatuiesc pe soferii care au luat amenzi astazi sa se duca sa le conteste in instanta

Eu ii sfatuiesc pe soferii care au luat amenzi astazi sa se duca sa le conteste in instanta, a declarat joi ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intrebat de efectele ordonantei care modifica legea taximetriei. Ce am reglementat noi pana in acest moment nu interzice UBER sa functioneze pe piata, a sustinut Cuc. intre timp, in prima zi de la intrarea in vigoare a ordonantei care modifica legea taximetriei 38/2003) numarul de soferi disponibili prin aplicatiile Uber, Clever sau Bolt a scazut cu 25%, iar timpul de asteptare pentru a gasi o masina a crescut cu cel putin 10 minunte, spun reprezentantii din piata.

Ministrul Transporturilor, recomandare pentru soferii companiilor de ridesharing: ii sfatuiesc pe cei care au luat amenzi astazi sa se duca sa conteste in instanta

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ii sfatuieste pe soferii companiilor de ridesharing care au fost amendati joi de Politia rutiera sa conteste sanctiunile in instanta. Eu ii sfatuiesc pe soferii.

Ce sfat le da ministrul Transporturilor soferilor Uber care au fost amendati

Mai multi soferi Uber au fost amendati, joi, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei. in plus, au ramas si fara placutele de inmatriculare. Ministrul Transporturilor ii sfatuieste sa conteste in instanta masurile aplicate de politistii de la Brigada Rutiera. Reprezentantii companiilor de ride-sharing au transmis ca in trafic au iesit cu 25% [] .

Ministrul Transporturilor: Uber nu este interzis.Nu ii interzice nimeni, nu vor fi probleme

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat, joi, in timpul unei vizite pe un santier in judetul Prahova, ca platformele de car-sharing de tip Uber nu au fost interzise prin lege, ca sunt supozitii conform carora soferii acestor platforme vor fi amendati pentru practicarea transportului de persoane si ca Guvernul lucreaza la o ordonanta care sa reglementeze activitatea firmelor de acest tip.

Ex-ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, liberalul Iurie Chirinciuc, va sta dupa gratii. Aceasta a fost decizia Curtii de Apel Chisinau, care a examinat miercuri, 15 mai, contestatiile partilor impotriva sentintei primei instante, prin care acesta fusese condamnat la o pedeapsa neprivativa de libertate.

Ce inseamna munca in Uniunea Europeana. La ce trebuie sa fim atenti cand muncim in alta tara

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Romaniei, odata cu aderarea la Uniunea Europeana, este mobilitatea fortei de munca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )